Gå til innhold

Inspirasjon til gjesterom?


Nuith

Anbefalte innlegg

Vi har nylig kjøpt oss et hus fra 70-tallet som ikke er pusset opp siden. Et av de viktigste punktene for oss i valg av hus var at det skulle være "overnattingsvennlig" for gjester, siden vi bor langt unna store deler av familien, og de antagelig kommer til å bli boende i minst en uke når de kommer på besøk (som vi håper at vil skje ofte). 

Resten av rommene tar vi etter vår egen smak (det blir mye hvite vegger, glass, strie og små fargerike detaljer), men gjesterommet ønsker vi derfor å gjøre både nøytralt ift. vår personlige stil og samtidig koselig for gjestene. 

 

Pr. idag er det et tomt kjellerrom med to store vinduer på den ene langveggen, en mursteinspeis på den andre langveggen, og vegger-gulv-tak i gulnet furuimitasjon. Riktig lekkert, med andre ord. 

Resten av kjelleren består av trimrom, vaskerom, et par oppbevaringsrom, et lekerom for barna, og så er det utgang rett fra kjelleren og til hagen. De fleste rommene har ett eller flere store vinduer, så det er ikke "underjordisk" kjeller, men allikevel endel kjellerfølelse.

Noen som har noen forslag til hva dere ville ha gjort med rommet? Eller noe spesielt dere ville ønsket å ha på gjesterommet dersom dere skulle besøke slekt eller venner i en-to uker? Gjestene har selvfølgelig fri tilgang til kjøkken og bad + at det er eget gjestetoalett ved siden av gjesterommet. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

En komfortabel seng, nok garderobeplass, nøytrale farger, eventuelt kommode eller et lite bord og godt med lys er det jeg blir fornøyd med. Det har hendt at jeg har overnattet hos venner og da var det til og med eget tv på rommet og radio. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...