Gå til innhold

Tips for weekend i Gdansk?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg


Noen reisetips for Gdansk i Polen i desember?
Hva bør man titte på mens man er der?
Hotellanbefalling? Billig!!! Har nemlig kun tenkt til å sove her, ikke oppholde oss der. s
Tips til Spa og massasje-steder der man får mye for pengene?
Markeder? julemarkeder? Shoppingsentere? osv osv
Alle tips mottas med takk! :D
 

Anonymkode: 1cab5...9bf

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ingen som har vært der? Er det ingen bra reisemål?

Anonymkode: 1cab5...9bf

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helt topp by! Sikkert nydelig der før jul. Har vært der 2 ganger. Flørste gangen var vi der siste helgen før des og da var der ingen julemarked. De holdt på å rigge til... skuffende. Vi bodde på Holland House hotell midt i gågata, hovedgata Đlugi Targ. Beklager men jeg er litt dårlig på å forklare..... var der igjen i vår og da bodde vi i en leilighet helt sentralt-like ved katedralen. Fant den på hotels.com. veldig ok og billig. 

Kommer litt an på hva du vil kjøpe av ting. Noe er veldig billig. Fx glassting. Andre ting (fx kvalitets/merke klær/sko) er nærmere norske priser på de moderne kjøpesentrene. Mye fint i rav men det er relativt dyrt. Der er et lite marked med litt jallating, temmelig midt i byen. Mye fint hvis en kikker litt. Du kan gå dit fra sentrum. Husker ikke navn. (Heter noe med galeria) Du kan gå til det nærmeste kjøpesenteret også. Men dette er som sagt litt posh og dyrere ting. Og litt likt Norge i utvalg. Der finnes visst en outlet litt på utsiden av byen. Har ikke vært der. Der er det rimeligere merkeklær. Spør dere for. 

Restauranter er bra nede ved havna. De anbefaler veldig den tradisjonelle Zurek'en (suppe som serveres inni et brød). Ikke smakt men luktet veldig godt. Vi fant en parallellgate til hovedgata, (Szeroka)(Hvis du står i hovedgata og kikker nedover mot vannet., ligger disse gatene til venstre for hovedgaten). Du går 3-4 kvartal bort, her ligger det en spansk tapasrestaurant med nyyydelig mat,  (Restaurant Patio Espanol)en god sushibar (Mito Sushi)og noen andre, med mer lokal mat. Spiste frokost på en restaurant  i gata ned fra baksiden av katedralen.... dette var direkte kvalmende med masse fett og dårlig brød. Vi gikk uten å spise opp... I tillegg var det DYRT!

Ellers er det mange cafeer med deilige kaker rundt katedralen. Sjekk ut TripAdvisor. 

Elephant bar midt i hovedgata har deilige mojitos. En liten bar i parallellgata lager nyyydelige drinker Anbefales!! Heter Flisa 76!. Bruk ellers TripAdvisor og søk dere frem!!😄

Anbefaler også en runde i guide-golfbil om de fortsatt holder på med det i desember. (Var der i vår også, og da var det mange sånne). Greit billig og en fin måte å få oversikt.  samt sett Litt Av byen og hørt litt historie. ✌👍

Endret av Blackbird
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Husker du hva en mojito kostet? Og en halvliter øl?

Anonymkode: 1cab5...9bf

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...