Gå til innhold

Dirtytalk


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Havnet til sengs med en kompis forrige helg etter en hard kveld på byen, og så verbal som jeg er så snakket jeg, ropte og hylte fra meg under akten. Jeg elsker å snakke skittent under og blir superkåt om det gjengjeldes. Men han her sa ikke et eneste ord, men jeg tror ikke han hadde noe i mot for han holdt ikke så lenge. Etterpå sa han at jeg var litt masete. Wtf!? Er ikke sånt vanlig? Og burde han ikke gjengjeldt hvis han likte det? Han har hintet til gjentakelse hele uken, men vet ikke helt om jeg vil, jeg avtenner raskt om det skal være helt stille!

Anonymkode: 8b985...c62

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest supernova_87

Sa du at han gjerne kunne gi litt av seg da? 

Men jo, jeg vil påstå at noen som "hyler fra seg" under akten er masete. Stønning er bra, og høylydt stønning kan være digg, sikkert, man klarer jo ikke å holde igjen, men "hyling"? Nei. 
Men du, "så snakket jeg", og "roper"(!?)hva er det du sier da? 

"Fuck me baby, fuck me hard. Å, jeg vil ha pikken din langt inn i musa, å kom igjen! Ta meg, fortere, fortere! Du er så deilig, du er så hard, kjenner du hvor våt jeg blir bare av at du ser på meg, hyyyyyyl, FAEN TA MEG! JÆÆÆÆVLA DEILIG!" Sånn? 
For det er masete. Litt kommentarer innimellom er sikkert litt mindre masete. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe jeg er som deg og hyler og skriker i fra meg. Ikke fordi det nødvendigvis er så godt, men fordi jeg tenner på lyd selv! Enig med deg kunne ikke ligget jevnlig med en stille mann. Hvis han vil at dere skal ha sex igjen så syns jeg du kan si på en kinky, flørtende måte at "tja vil du lage litt lyd for meg da? Come on ;)  " eller lignende :)
Eller ihvertfall si til han etter neste samleie at du setter pris på om han også kan stønne litt fordi lydene tenner og slik at du vet at han også nyter! :)

Anonymkode: 2b26c...921

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han trodde vel du etterlignet noe pornogreier, det er faktisk litt turn off om jenta hyler og faker dirtytalk . Om hun stønner naturlig og kommer med litt forsiktig dirtytalk uten å overdrive er det bra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...