AnonymBruker Skrevet 27. november 2015 #1 Del Skrevet 27. november 2015 Har skjønt det slik at morsmelk holder seg 6-8 timer i romtemperatur. Så, da er det bare å gi det sånn det er da? Trenger vell ikke oppvarmingen når det har bare vært i romtemperatur? Anonymkode: 12d98...623 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. november 2015 #2 Del Skrevet 27. november 2015 Og forresten, hvordan varmer man opp da om det har vært i kjøleskap? Må man ha temperaturmåler? Anonymkode: 12d98...623 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lillemeg90 Skrevet 27. november 2015 #3 Del Skrevet 27. november 2015 har alltid hatt det i kjøleskap eller fryser så vet ikke med det første spm. Men det varmes i vannbad etter kjøleskap, sjekker tempen på håndleddet😊 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skruf Skrevet 27. november 2015 #4 Del Skrevet 27. november 2015 Som skrevet over her, varm opp i vannbad og sjekk med noen dråper på håndbaken din at den ikke er for varm.Det mest ideele er at du setter utpumpet melk i kjøleskapet så fort du kan.Et lite tips: frys ned morsmelk i isbitposer. Veldig kjekt når du lager grøt og trenger morsmelk, da kan du ta ut de terningene du trenger for å få riktig væskemengde, og de små terningene tiner kjapt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Runforit Skrevet 27. november 2015 #5 Del Skrevet 27. november 2015 Varmer opp med varmt vann her. Pleier alltid å sette det i kjølen da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. november 2015 #6 Del Skrevet 28. november 2015 Oki tusen takk !! Men da er det vell kanskje bare å kjenne med den som har stått i romteperatur på handleddet også da kanskje? Noen andre som vet? Anonymkode: 12d98...623 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FantasDick Skrevet 28. november 2015 #7 Del Skrevet 28. november 2015 Romtemperert er vel ikke varmt "nok" - hvertfall ikke for min baby, hun vil ha alt kroppstemperert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå