Gå til innhold

Lønnsbonanza i statlig feministisk supperåd


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Etter at sjefsfeminist og luftslottbygger Anita Krohn Traaseth overtok i Innovasjon Norge, har ting gått fullstendig av skaftet. 

Denne statlige virksomheten som stort sett gjør svært lite, har blitt et skrekkeksempel på feministisk kameratvirksomhet. Traaseth hever selv en lønn på 2,5 millioner (langt mer enn statsministeren), og har brukt sin tid som sjef på å utvide ledergruppen dramatisk (med andre kvinner, selvsagt) og har ledet en lønnsfest som er uten sidestykke i noe statlig selskap. Denne virksomheten er nå det rene Dubai når det gjelder lønninger og svulstige titler.

Slik går det når kvinner får lede virksomheter. 

http://www.dagsavisen.no/oslo/svingode-topplønninger-i-innovasjon-norge-1.473260

Anonymkode: 2324e...98b

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Liker det virkelig ikke, men vil ikke gjøre det til en kvinnesak. Kvinner er like råtten, grådig, og maktsyk som menn. Problemet er vel heller at det finnes de kvinner og menn som vil late som at kvinner av en eller merkelig grunn er over slikt.

 

Jeg synes det direkte er noe foraktelig over lederne i Innovasjon Norge, der de sitter med disse monsterlønningene, samtidig som det nedbemannes, og Norge går inn i en strammer tid. De kan det fordi de får penger uansett hvor ubrukelig de er. Alt de trenger er å holde vennenettverket varmt, slikt at tilskuddet av andres penger ikke tar slutt. Gjøres ikke bedre ved at lederen for innovasjon Norge, eller var det supperådet, Anita Krohn Traaseth, velvillig lyver og bruker sin egen posisjon i supperådet til å fremme egen ødeleggende politikk, deriblant flyktningestrømmen som ifølge henne gir et kjempebidrag for å løse Norges framtidige oppgaver. 

 

http://www.dn.no/grunder/2015/11/18/1026/Anita-Krohn-Traaseth/grndernorge-trenger-alle

Det er et ord som heter "gutteklubben grei". Er det ikke noe tilsvarende for det motsatte kjønn?

 I mine øyner er staten, og alle dens under-etater  "The Big Evil Coorporation". Den store troen som deler av venstresiden har på en detaljstyrt stat som skal omfatte så mangt har jeg ikke forståelse for.

Endret av Snof
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjøres ikke bedre ved at lederen for innovasjon Norge, eller var det supperådet, Anita Krohn Traaseth, velvillig lyver og bruker sin egen posisjon i supperådet til å fremme egen ødeleggende politikk, deriblant flyktningestrømmen som ifølge henne gir et kjempebidrag for å løse Norges framtidige oppgaver

http://www.dn.no/grunder/2015/11/18/1026/Anita-Krohn-Traaseth/grndernorge-trenger-alle

 

Dersom disse "flyktningene" har utdannelse/kvalifikasjoner som gjør at de kan gå inn i ledige jobber og bidra til verdiskapningen her i landet...... ja, da kan de virkelig "gi et kjempebidrag for å løse Norges framtidige oppgaver". Men det er i en helt annen virkelighet enn den som eksisterer på det norske arbeidsmarkedet i dag.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det fungerer jo som i det private næringsliv: Flere sjefer med høyere lønn, mens man nedbemanner og sparker de "på gølvet".

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...