AnonymBruker Skrevet 26. november 2015 #1 Del Skrevet 26. november 2015 Noen som har en oppskrift på hjemmelaget tomatsaus som er noenlunde lik Toro sin posesaus? Prøver å søke etter oppskrifter, men finner for det meste oppskrifter på slike sauser som brukes til bolognes og på pizza. Anonymkode: 6253e...2e9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest O.G. Skrevet 26. november 2015 #2 Del Skrevet 26. november 2015 Denne kan passe? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. november 2015 #3 Del Skrevet 26. november 2015 Takk for svar, men er nok ikke helt det jeg leter etter. Den typen er nok mer en slags bolognesesaus uten kjøtt. Jeg tenker på en glatt, nokså tyntflytende saus (uten å være "vannete") Anonymkode: 6253e...2e9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. november 2015 #4 Del Skrevet 26. november 2015 Takk for svar, men er nok ikke helt det jeg leter etter. Den typen er nok mer en slags bolognesesaus uten kjøtt. Jeg tenker på en glatt, nokså tyntflytende saus (uten å være "vannete") Anonymkode: 6253e...2e9Hvis du vil den skal være glatt er det jo bare til å bruke blender eller stavmikser. Anonymkode: 5d803...5a5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. november 2015 #5 Del Skrevet 26. november 2015 Hvis du vil den skal være glatt er det jo bare til å bruke blender eller stavmikser. Anonymkode: 5d803...5a5Ja, det vet jeg, men det blir allikevel ikke en slik saus som jeg tenker på. Anonymkode: 6253e...2e9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Saraby Skrevet 2. desember 2015 #6 Del Skrevet 2. desember 2015 Hvis du vil ha en saus nærmest mulig toro sin, ville jeg nok gått for toro. Man kommer ikke i nærheten av posesaus med hjemmelaget 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2015 #7 Del Skrevet 3. desember 2015 Det mange ofte føler er at hjemmelaget tomatsaus kun smaker tomat. Tilsett kjøttkraft/fond/buljong. Da blir den mye bedre. Stek gjerne opp litt bacon og ha oppi også, sammen med kjøttdeigen (om du skal ha det). Anonymkode: fe919...e1a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2015 #8 Del Skrevet 3. desember 2015 Ja, det vet jeg, men det blir allikevel ikke en slik saus som jeg tenker på. Anonymkode: 6253e...2e9Har du prøvd å smaksette ketchup, det burde ligne en del smaksmessig. Du burde nok tilsette litt vann for konsistensen. Anonymkode: 4b823...c4d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå