Mynona Skrevet 30. september 2012 #1 Del Skrevet 30. september 2012 Jeg har en del kål til overs etter fårikål-laging. Noen tips til hva jeg kan lage med kål i? Har tenkt på kålstuing, men noen andre tips? Kål er jo så billig og, så her kan man jo spare penger på ukesbudsjettet med en kålmiddag i uka kanskje? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest blah blah Skrevet 30. september 2012 #2 Del Skrevet 30. september 2012 (endret) Coleslaw? Er jo kjempegodt til nesten alt av kjøtt. Eller i wok Endret 30. september 2012 av blah blah Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
dilletante Skrevet 30. september 2012 #3 Del Skrevet 30. september 2012 I grønnsakssuppe og lapskaus Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest17 Skrevet 30. september 2012 #4 Del Skrevet 30. september 2012 Coleslaw er jo godt tilbehør? Eller lage vårruller? :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Surrehodet Skrevet 30. september 2012 #5 Del Skrevet 30. september 2012 Kålruletter nam Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest asanti Skrevet 30. september 2012 #6 Del Skrevet 30. september 2012 Laks med smørdampet kål til. Nam. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
KristineS Skrevet 30. september 2012 #7 Del Skrevet 30. september 2012 Vårruller som nevnt over her er veldig kjekt. Har masse i fryseren slik at jeg kan ta opp å steke om jeg ikke er så ivrig på å lage mat en dag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
hjertesukka Skrevet 30. september 2012 #8 Del Skrevet 30. september 2012 Råkostsalat!. Sammen med gulrøtter rasper jeg kål og blander med rømme, litt majones, salt, pepper og littegrann sukker etter behov. Kanskje litt sitronsaft også. Godt på knekkebrød. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 30. september 2012 Forfatter #9 Del Skrevet 30. september 2012 Takk for masse gode tips Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 30. september 2012 Forfatter #10 Del Skrevet 30. september 2012 Laks med smørdampet kål til. Nam. Blir det noe ala nykål eller? Det spiser jeg med smør og salt på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest asanti Skrevet 30. september 2012 #11 Del Skrevet 30. september 2012 Ja, det bli vel det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mazilla Skrevet 30. september 2012 #12 Del Skrevet 30. september 2012 (endret) Stek den i smør med chili og hvitløk, pluss evt litt sprøstekt bacon. Veldig godt som tilbehør til stekt kjøtt osv. Kålen som er i butikkene nå trenger litt lenger steketid enn sommerkålen, men blir veldig god bare den får nok salt og pepper.. Kan evt også blande inn frisk spinat eller ruccola. Bare fantasien som setter grenser. Tilsett en liten skvett vann eller vin for å få litt mer væske i panna, og litt mer futt og fart.. Endret 30. september 2012 av Mazilla Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 30. september 2012 Forfatter #13 Del Skrevet 30. september 2012 Tror det blir kål til middag hver dag fremover nå Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Missandei Skrevet 30. september 2012 #14 Del Skrevet 30. september 2012 Her må jeg følge med! Som singel er det alltid et evig problem å få brukt opp hele kålhodet. Noen som har en god oppskrift på coleslaw? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest blah blah Skrevet 30. september 2012 #15 Del Skrevet 30. september 2012 (endret) Jeg pleier å lage det på denne måten. Noen ganger har jeg i litt raspet eple også http://m.recept.nu/tea_stjarne/smaratter_och_tillbehor/gronsaker__potatis_och_andra_rotfrukter/coleslaw/ Endret 30. september 2012 av blah blah Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Plastaroma Skrevet 2. oktober 2012 #16 Del Skrevet 2. oktober 2012 Vi pleier å lage mye reinskav. Da skjærer vi kål i strimler og hiver det oppi en gryte med skavet reinkjøtt (omtrent like stor mengde kål og kjøtt), litt smør, salt og pepper. Mot slutten bruker jeg å ha litt vann oppi, så det ikke skal bli tørt. Serveres med kokte poteter. Det er kjempegodt. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chloe- Skrevet 2. oktober 2012 #17 Del Skrevet 2. oktober 2012 Italiensk salat selvfølgelig!! Nam! *skrive kål på handlelista* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 2. oktober 2012 Forfatter #18 Del Skrevet 2. oktober 2012 Ble kålstuing i går! Får se hva det blir i dag 1,5 kg kål holder lenge til singelhusholdning :€ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vena Cava Skrevet 2. oktober 2012 #19 Del Skrevet 2. oktober 2012 (endret) Kålstuing? Jeg eeelsker kålstuing :-D Edit: too late, fikk ikke med meg den siste posten din, Mynona. Bra valg btw Endret 2. oktober 2012 av Håhinglå Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. februar 2017 #20 Del Skrevet 22. februar 2017 Oi gammel tråd! Men dette var spennende! Noen som hat fler gode kål tips? Jeg synes det smaker kjempe digg men har ikke noe spesiell oppskrift på et kål måltid. Anonymkode: 9a67e...80d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå