Gå til innhold

"Åpne" forhold?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

excitement.blogg.no (NB: Pornografiske bilder.)

Ramlet over denne bloggen for noen dager siden og leste igjennom noen av innleggene. Det fikk meg til å lure litt på hvorfor folk inngår type åpne forhold. Akkurat i dette tilfellet virker det som om det er kjæresten til jenta som skriver som er hypp på at hun skal gjøre som hun vil, noe som er blitt diskutert her på Kvinneguiden før (cuckolding/hotwife-scenarioet.) Men hva tenker KGs brukere om åpne forhold generelt? Da tenker jeg forøvrig ikke på to attenåringer som nettopp har blitt sammen og enda ikke er helt bundet til hverandre, men langvarige forhold der begge partene blir enige om at de kan ha sex med andre mennesker? Grunnene kan vel variere fra par til par, men se for deg dette:

Sett at du fikk vite av din beste venninne eller beste kompis, at han/hun og kjæresten hans/hennes, var blitt enige om at de kunne dra med seg en vilkårlig hjem fra byen og ha sex med vedkommende - hvordan hadde du reagert? Hva hadde du tenkt om vennen din og hva er dine meninger rundt åpne forhold, evt "hotwife"-forhold som i bloggen jeg linket?

Anonym poster: 5126c6acc1734dc6ccb5e415094e927a

Endret av Alice i Eventyrland
klikkbar link
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hjelpes. Jeg er så lei av reklamering for blogger.

Anonym poster: 873dcc968cab89de325e131d09aa7d87

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjelpes. Jeg er så lei av reklamering for blogger.

Anonym poster: 873dcc968cab89de325e131d09aa7d87

Like lei som alle andre er av bedrevitere og folk som tar ting for gitt? Ikke min blogg. Temaet interesserer meg og jeg syntes det er interessant/tennende. Derfor tenkte jeg å opprette et emne rundt det. Gjemt bak en anonym bruker da jeg bruker samme brukernavn på alle internettfora jeg er registrert på og det ikke er vanskelig å finne ut hvem jeg er, og jeg vil nødig at venner og familie (som også traverserer KG) skal finne ut at dette er noe jeg lusker på når jeg er på nettet.

Men for all del, tro hva du vil.

- TS.

Anonym poster: 078ef4887f2ffe0fecdd5ddeeb94cfd8

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er nysgjerrig på å prøve åpent forhold. For min del handler det om hvor mye jeg føler dama liker/elsker/tenner på meg. Jo mer hun får meg til å føle meg som den eneste ene og den hun tenner mest på i hele verden, jo mer vil jeg godta at hun gjør med andre.

Jeg tror rett og slett ikke jeg er skapt for monogami. Har vært i et forhold i over 10 år nå og holdt meg trofast, men lengter ofte etter noen deilige eventyr, tror mange forhold hadde vært mye hetere om man lekte litt på hver sin kant. Nye inntrykk, nye erfaringer, nye "triks" og den spenningen det ville gitt..

Om det hadde fungert i praksis aner jeg ikke før det hadde vært prøvd. Jeg kjenner dessverre min utkårede så godt at jeg vet det er totalt uaktuelt....

Anonym poster: 42601d658f9dda65d3386d9a3f105481

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan jeg hadde reagert om en venn/venninne hadde vært i et åpent forhold vet jeg ikke. Det er jo deres sak, hvis det fungerer for dem har ikke jeg noe jeg skulle sagt.. Men jeg må si jeg er litt skeptisk til det.

Når jeg var 18, han jeg var samboer med da, kanskje det kunne gått..

Men i mitt nåværende forhold, med min mann.. ALDRI! Jeg elsker han og vil ikke dele han. Sex er for oss en intim ting som skal deles med hverandre. Jeg hadde ikke klart tanken på at han skulle vært med noen andre, og han ville ikke klart tanken på at jeg skulle vært med noen andre. Heldigvis føler ingen av oss noe behov for å vært med andre heller.

Vi har snakket om trekant, men var begge enige om at det hadde føltes feil, å bringe en annen person inn..

Anonym poster: 57a333b23ed954fe8b38981dc44fd919

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...