Gå til innhold
Bolledeig

Sletting av gamle innlegg og tråder

Anbefalte innlegg

Bolledeig   9 151 514
Bolledeig

Vi får en del henvendelser der brukere har opprettet tråder eller skrevet innlegg som de senere angrer på og ønsker å få fjernet. I utgangspunktet sletter vi ikke innlegg og tråder på oppfordring*, og derfor er det viktig at brukerne våre er klare over dette. Derfor oppfordrer vi alle til å tenke nøye gjennom hva man legger ut på nettet, både av informasjon om seg selv og informasjon om andre, bilder etc.

Oppretter man en tråd som anonym bruker, har man ikke anledning til å redigere innlegget senere, og man kan ikke ta som en forutsetning at moderator/admin kan bistå med fjerning av slike innlegg i etterkant heller. Dette gjelder også om andre brukere siterer innlegget ditt (men om du har linket til et bilde og bildet er slettet, vil ikke linker til det slettede bildet fungere i sitater heller).

Vi oppfordrer derfor alle til å vise nettvett, og å tenke nøye over hva slags informasjon dere velger å dele med andre på internett.

Bolledeig admin

*For ordens skyld, dette gjelder ikke personlige dagbøker eller blogger, disse sletter vi på oppfordring om brukeren ønsker dette.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Artikler fra forsiden

×