Gå til innhold
Smårips

Grilltilbehør

Anbefalte innlegg

Smårips   23 0
Smårips

Da har vi invitert 15-20 stykker til grillmat! Det vanskelige er at alle kommer i løpet av en 4-5 timers periode. De har med sin egen grillmat, så grillen er det bare å holde gående. Tilbehøret skal dermed undertegnede stå for.

Noen forslag til hva som kan funke av grilltilbehør for såpass mange som skal spise på så forskjellig tid?

(Hadde vært kjekt å kunne diske opp med noe litt bedre enn potetsalat og ketsjup. Men hvordan holde ris og potetbåter varme i 5 timer?)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest AnonymBruker   0 0
Gjest AnonymBruker

Lag pakker med grønnsaker i sølvfolie og sleng på grillen.

Evt lag grillspyd med div. grønnsaker som man kan slenge på når man kommer!

Ellers synes jeg hjemmelaget potetsalat er digg!

Gjerne "vanlig type" eller poteter, rødløk, litt purre eller værløk, krydder og en boks med tomater oppå. Dette varmes, men kan spises både varm, lunken og kald. Bruk gjerne nypoteter e.l.

Vanlig salat funker fint også!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest AnonymBruker   0 0
Gjest AnonymBruker

sorry!! Vårløk! Værløk vet ikke jeg hva er :sjenert:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Champagne   1 336 14
Champagne

Et alternativ er å lage kaldt tilbehør; en god salat feks.

Ellers er jeg veldig glad i puré av pepperrot og sellerirot; den er god lunken og trenger ikke være glovarm. Kan lage ganske mye og lunke opp litt og litt etterhvert som gjestene kommer. Den funker kald også.

Maiskolber kan jo legges på grillen samtidig med grillmaten

Grillspyd med grønnsaker det samme.

Bakt potet kan også ligge på grillen og holde seg varm i en god stund.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest AnonymBruker   0 0
Gjest AnonymBruker

Hummus, dvs kikertpuré med tahini, sitron, hvitløk og spisskummen. Kjempegodt til grillet lam.

Og focaccia eller annet nybakt brød, med aïoli til.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Gjest AnonymBruker   0 0
Gjest AnonymBruker

Tzatziki og en gresk salat (tomat, agurk, rødløk, kalamataoliven, oregano, sitron og olivenolje) er også godt til mange typer grillet kjøtt, og holder seg fint.

Og om du har fisk på menyen: En fennikel- og reddiksalat som feks denne:

http://www.bbcgoodfood.com/recipes/1739/lemony-radish-and-fennel-salad

Grønne salater blir slitne og soggy og faller sammen om de blir stående for lenge med dressing på.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest AnonymBruker   0 0
Gjest AnonymBruker

PS: Og selvsagt feta i den greske salaten, da. Glemte å skrive det, ser jeg.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

Artikler fra forsiden

×