MiniMjau

Hvor mye fersk reke pr person

7 innlegg i emnet

Jeg skal servere ferske reker, loff, majones osv i hagen ikveld. Vi blir 4 personer.

Hvor mye fersk reke skal jeg beregne pr person?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det vanlige er å regne en halvkilo pr pers.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Man skal beregne 500 gr reker pr pers ja. Jeg pleier å slenge med noen hundre gram ekstra også. Reker er godt :-)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg regner også 500 gram per person + litt ekstra. Jeg syns det er greit å ha nok til å maule litt etter at man egentig er ferdig med å spise. ;)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Noen som vet om ei god hvitvin til reker?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Noen som vet om ei god hvitvin til reker?

Det kommer helt an på hva slags vin du liker best. Jeg vil helst ha helt tørr hvitvin til reker og syns Casal Garcia Vinho Verde kan være et greit og billig valg. Nå skal det sies at jeg foretrekker øl til skalldyr (bortsett fra til blåskjell), så jeg er kanskje ikke den som skal uttale meg for bastant...

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Jeg regner 1/2 kg reker pr pers + 1 kg ekstra pr 4 - og det blir alltid borte.

Syntes Rosemount (Gewurstraminer Riesling) er en yppelig hvitvin - både til reker og som kosevin. Ca 100,- pr flaske.

Ellers er det jo masse billige viner som passer til skalldyr

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå