Lilith 5 308 7 · #1 Skrevet Juni 20, 2007 Ja, rett og slett. Hvor mange gram reker bør man beregne pr person, når reker er hovedretten? Brød og slikt kommer i tillegg. Takk for hjelpen! 0 Del dette innlegget Lenke til innlegg Del på andre sider
Gjest beekeeper 0 0 · #2 Skrevet Juni 20, 2007 som regel en halv kilo per pers. (Ja, jeg synes også de høres mye ut, men i fiskedisken sa de det og det stemte ganske bra! ) 0 Del dette innlegget Lenke til innlegg Del på andre sider
Gjest synseren 0 0 · #3 Skrevet Juni 20, 2007 Jeg har også hørt at de beregner 500 gr pr. person 0 Del dette innlegget Lenke til innlegg Del på andre sider
Brunhilde 18 574 10 763 · #4 Skrevet Juni 20, 2007 Jeg har også hørt at de beregner 500 gr pr. person Mye går bort når man skreller. Av 500 gram reker tror jeg bortimot 300 gram forsvinner i skall. Rekeskall kokt i skummet melk er forresten kjempefin kraft til fiskeboller eller fiskepudding i hvit saus. 0 Del dette innlegget Lenke til innlegg Del på andre sider
pusla 9 461 436 · #5 Skrevet Juni 20, 2007 Jeg beregner alltid 500 g per hode, og det bruker å passe fint. Høres mye ut, men mye går bort i skrelling ja. 0 Del dette innlegget Lenke til innlegg Del på andre sider
Gjest beekeeper 0 0 · #6 Skrevet Juni 20, 2007 Mye går bort når man skreller. Av 500 gram reker tror jeg bortimot 300 gram forsvinner i skall. Rekeskall kokt i skummet melk er forresten kjempefin kraft til fiskeboller eller fiskepudding i hvit saus. Jeg bruker bare å bruke kraften som fiskebollene ligger i jeg.. Er denne bedre? Eller bruker du denne når du har hjemmelagde fiskeboller kanskje? 0 Del dette innlegget Lenke til innlegg Del på andre sider
Gjest ¤bella¤ 0 0 · #7 Skrevet August 20, 2008 Man regner 500gr per pers. 0 Del dette innlegget Lenke til innlegg Del på andre sider
Brunhilde 18 574 10 763 · #8 Skrevet August 20, 2008 Jeg bruker bare å bruke kraften som fiskebollene ligger i jeg.. Er denne bedre? Eller bruker du denne når du har hjemmelagde fiskeboller kanskje? Bedre sent enn aldri? Jeg bruker den spesielt når jeg lager terteskjell med fiskestuing, det blir mye bedre enn å bruke fiskebollekraften, ja. 0 Del dette innlegget Lenke til innlegg Del på andre sider