Havfrua Skrevet 14. september 2006 #1 Del Skrevet 14. september 2006 Er det noe forskjell på bruksområdene på disse produktene eller kan de brukes til de samme tingene? F.eks. kjøttkaker??? :klø: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest piaf Skrevet 14. september 2006 #2 Del Skrevet 14. september 2006 (endret) Jeg bruker maizenna til å jevne sauser, og potetmel i kjøttboller og fiskekaker. Om dette bare skyldes gammel vane, eller om maizenna ellers kan brukes til det jeg vanligvis bruker potetmel til, er jeg jammen ikke sikker på... ? :klø: (Tror ellers det er sånn at ulempen med potetmel mht jevning av saus etc er at væsken kun må få et oppkok etter at jevningen er tilsatt - koker det lenger, blir sausen tynn igjen). Endret 14. september 2006 av piaf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 14. september 2006 #3 Del Skrevet 14. september 2006 Koker du potetmel så blir det "seigt" som i rødgrøt og kompott. Koker du maisenna så blir det bare tykkere. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Havfrua Skrevet 14. september 2006 Forfatter #4 Del Skrevet 14. september 2006 Jeg bruker alltid maizena når jeg skal jevne sauser o.l. men i alle oppskrifter på kjøttboller og kjøttkaker osv så står det alltid potetmel. Siden det ikke er så ofte jeg bruker hverken potetmel eller maizena så syns jeg det er unødvendig å kjøpe en pakke av hver hvis jeg kan bruke maizena til det meste. Jeg får vel bare prøve meg frem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå