Gå til innhold

Dessert etter elgstek


Flua

Anbefalte innlegg

Skal servere elgstek i solbærsaus i morra......tror kanskje jeg må ha dessert.....men hva..... må være noe enkelt...... må liksom passe litt med typen mat, noen forlag til hva som passer etter viltkjøtt??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

En veldig enkel dessert som er perfekt i september:

Hele, norske plommer legges i ildfast form med sukker (ca. 1 ss sukker for hver 3. plomme). Bak i ovnen ved 200 grader til plommene er myke, har saftet seg og gjerne er litt karamelliserte på toppen, 30-45 min (kommer litt an på ovnen, følg med underveis så de ikke brenner seg).

Server varme med is. :sikle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Is med tyttebær

3 dl kremfløte

2 dl tyttebær

sukker

1 l vaniljeiskrem

Visp fløten stiv og rør inn omkring halvparten av bærene. Smak til med sukker.

Skjær isen i skiver og legg en stripe tyttebærkrem over. Dryss på resten av bærene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...