villemo69

Koldtbord

5 innlegg i emnet

Skal lage koldtbord til 25 voksne og 4 barn. Skal ha greske kjøttboller, laks og eggerøre, roastbiff, kyllingspyd, potetsalat, salat, lite spekefat, osv.

Det jeg lurer på er hvor mye laks og roastbiff bør jeg kjøpe evt. beregne pr. person? Og hvor mange egg skal jeg lage eggerøre på?

Er litt usikker og håper noen her inne kan hjelpe meg.....

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Selv om det kan bli for mye så tror jeg at jeg ville ha beregnet 2 egg per person, altså ca 60 egg? Synes det er bedre med for mye enn for lite, og eggerøre holder seg fint i kjøleskap en dag eller to.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det holder med ett egg per person, lag den med fløte og frisk gressløk. Da holder den litt lenger.

Roastbiff bør du beregne ca 100 gr per person og det samme med røkelaks. Dette er noe de fleste liker og forsyner seg godt av:-)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

eggerøre forsvinner fort, så det hadde jeg laget en god del av. men har aldri laget til så mange, så hvor mye kan jeg dessverre ikke svare på

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Eggerøre forsvinner ganske fort når det er koldtbord, så 2 egg per person hadde jeg beregnet.

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå