Gå til innhold

Leie sommerhus i Danmark,tips?


kriztine

Anbefalte innlegg

Jeg har tenkt å leie sommerhus i danmark? Noen anbefalinger? tips til nettsider eller der det er fint å leie?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Har leid tre somre via AirBnB, funker kjempefint. Finnes også en side som heter Novasol, det ligger noen sommerhus ute på finn.no :)

Anonymkode: a56e1...8c6

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Novasol har vi brukt. Da har vi henta nøkkel på kontoret de har hatt i nærheten :) veldig fornøyde 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Beste siden å søke etter hus på synes jeg er https://feriehus.no . De går igjennom mange feriehus-utleiere som novasol, dansommer etc.( og eventuelt gå til de ulike sidene og bestille der hvis du ikke vil gjøre d på siden.. Vi har leid flere ganger gjennom dansommer.

Vær obs på at mange plasser har rabatter på feks 10%. Vet ikke hvordan der er i år, men vi har pleid å kjøpe årskort på feks djurs sommarland først, som har gitt rabatt ved bestilling av feriehus..

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har de siste gangene leid via Sol og Strand. Gode priser, oversiktlig og enkelt å søke på siden. Vi har enten hentet nøkkel på et kontor i nærheten eller utleierne har hatt nøkkelboks med kode som vi får sendt på epost et par dager før. Det er billigere å leie et privat hus enn å velge et feriesenter. Riktignok får du da gjerne tilgang til basseng, minigolf o.l., men prisen kan være så mye som dobbelt så høy som et hus som ikke er knyttet til feriesenter. Personlig ser vi ikke poenget med å betale for det all den tid det er så mye å finne på ellers, vi drar ikke på ferie for å spille minigolf utenfor stuedøren liksom.

Hvor det er fint å leie kommer an på hva du vil oppleve. Jylland er veld det mest populære for nordmenn og der er nok østsiden det som er nærmest det meste (Legoland, Djurs, Randers Regnskov, Givskud Zoo, shopping i Aarhus osv) samt at strendene er lunere. 

Endret av Arkana
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi leide gjennom novasol, bodde på et fantastisk sted med et flott hus. Dyrt var det ja, men absolutt verdt det! 

Anonymkode: a992d...3cf

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Med eller uten barn? I fjor var vi på Skallerup Seaside resort. Det er et relativt stort feriesenter hvor man kan leie forskjellige hus. Man har da tilgang til en rekke forskjellige aktiviteter som f.eks badeland, lekeland, idrettshall, store lekeområder osv.

Vi skal tilbake i sommer da vi følte at 4 netter ble litt for lite der (rakk det meste, men da var det relativt fullpakket program)

Kort vei fra Hirtshals, en liten halvtime så veldig greit å komme seg dit med f,eks Colorline. Vi har to barn på (da) 6 og 2 samt at vi reiste med et par til med litt eldre barn (12 og 9) og alle likte seg veldig bra der.

https://skallerup.dk/

Vi betaler i år ca 17000 kr for en uke, 4 voksne og 2 barn for en hytte på 103 kvadrat inkl 3 soverom, to bad og en stor stue. Fordelen her er at man har mye å finne på selv om været ikke skulle være så bra.

Anonymkode: e72c8...6dc

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare vær obs på at vestkysten kan være veldig værhard hvis ikke stille vær!  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...