Gå til innhold

Vil ikke i praksis...


louisandsteve

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Men hvis det bare er i to uker har du ni dager igjen etter i dag. Det klarer du :dany: Og snakk med læreren din?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For å kunne gå påbygg på du bestå dette året! Og første bud for å bestå dette året er å bestå praksis! Ring praksisplassen ASAP, og si du føler deg mye bedre og at du vil komme likevel. At du bare følte deg dårlig tidlig i morges.Så gjør du en god jobb disse to ukene.

Og straks du kommer går du rett til leder/veileder og BEKLAGER atdu sendtesms. I arbeidslivet SKAL fravær meldes pr telefon i dealler fleste yrker. I særdeleshet ditt yrke, der de som regel er avhengig av vikar ved sykdom!

Anonymkode: 4591a...516

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

For en tillitt du har blitt vist! Det er tydelig at de synes du er så flink at de kan overlate mye ansvar til deg. Det burde du ta til deg uansett om du skal en annen vei senere. Du bør ta de ukene du skal være der. Positive tilbakemeldinger er aldri negativt å ta med seg. Kan det at du ikke møter opp gå ut over karakterene dine? Hvis ja, så gjør du en stor tabbe med å droppe de 9 dagene som Scoop skriver.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjør på og tenk for noen gode referanser du får om de stoler så mye på deg. Hadde hatt forståelse om dette var en praksis som varte over 10-12 uker, men dette er 10 små dager! Slik det kommer frem her lyser det lav arbeidsmoral. Hadde dette vært ett problem hadde du tatt det opp på en skikkelig måte i god tid før praksisperioden.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...