AnonymBruker Skrevet 22. april 2018 #1 Del Skrevet 22. april 2018 Korleis få dei luftige uten gjær...har aldri prøvd,så blir glad for ei oppskrift du er fornøgd med. Anonymkode: 8251f...c40 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. april 2018 #2 Del Skrevet 23. april 2018 Jeg liker oppskriften i "Fra boller til burritos", men den blir ikke veldig luftig. Fra hukommelsen: 2,5 dl siktet hvetemel 1,5 dl sammalt hvetemel, fin 2 ss sukker 1 ss bakepulver 2 ss olje/smeltet margarin 2 dl vann/melk/syrnet melk Ha ev. i frø etter ønske. Jeg justerer mel etter hva jeg har lyst på, og bytter om mengden av grovt og fint. Reduserer også sukkermengden litt. Stekes 8-10 min på 250 grader. Anonymkode: fdfa6...478 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. april 2018 #3 Del Skrevet 23. april 2018 det er ingen frø i scones. Det er bakepulveret som gjør at de heves litt - jeg har lagd de så mange ganger at jeg kan nesten lage de i søvn. Kommer alltid bra ut! https://www.bbcgoodfood.com/recipes/4622/classic-scones-with-jam-and-clotted-cream Anonymkode: a7a8c...0d9 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. april 2018 #4 Del Skrevet 23. april 2018 8 timer siden, AnonymBruker skrev: det er ingen frø i scones. Det er bakepulveret som gjør at de heves litt - jeg har lagd de så mange ganger at jeg kan nesten lage de i søvn. Kommer alltid bra ut! https://www.bbcgoodfood.com/recipes/4622/classic-scones-with-jam-and-clotted-cream Anonymkode: a7a8c...0d9 Hvor får du "self raising flour" her i landet? Anonymkode: 71078...113 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Antoinette Skrevet 23. april 2018 #5 Del Skrevet 23. april 2018 1 time siden, AnonymBruker skrev: Hvor får du "self raising flour" her i landet? Anonymkode: 71078...113 Det kan du enkelt lage selv. Bare tilsett 2 ts bakepulver pr. 150 gr mel. britene kan scones. skolekjøkkenscones er ikke scones Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå