AnonymBruker Skrevet 21. april 2018 #1 Del Skrevet 21. april 2018 Noen som har forslag til en litt finere middag? Om noen skjønner hva jeg mener 😂 Anonymkode: f0f90...450 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Million Skrevet 21. april 2018 #2 Del Skrevet 21. april 2018 (endret) 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: Noen som har forslag til en litt finere middag? Om noen skjønner hva jeg mener 😂 Anonymkode: f0f90...450 Tja, hvor mye tid vil du bruke? Jeg kan anbefale å lage en god, fyldig gryterett med kjøtt fra bunnen av, f.eks. Biff Burgund. Du kan google det og sette sammen din egen variant utifra alle de oppskriftene du finner på ulike nettsider. Jeg har funnet min favoritt, og det er en kjempegod gryterett med rødvin i sausen (fransk, vet du!) Jeg lar min koke i tre timer, til kjøttet er så mørt at det nesten faller fra hverandre. Veldig godt. Kan lages god tid i forveien før gjesten(e) kommer, og så bare varmes opp til spisetemperatur rett før servering. Så slipper du å stå særlig lenge på kjøkkenet og slave etter at gjestene er kommet. Du kan servere den med litt godt brød eller rundstykker til. Jeg ville ikke servert ris til denne franske retten. Den er egentlig fyldig og mettende nok i seg selv, synes jeg. Endret 21. april 2018 av Million Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lemoncake Skrevet 21. april 2018 #3 Del Skrevet 21. april 2018 (endret) Denne anbefales. Vi hadde denne gryten til min 40 års dag i fjor. Knallgod! 😋 (Er ganske lik den som ble anbefalt Biff burgund) http://mat.tv3.no/oppskrifter/hellstrom-rydder-opp-hjemme/kjottgryte-med-potetmos-og-bladpersille-la-hellstrom Endret 21. april 2018 av Jolen77 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå