Gå til innhold

Mijas costa


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Noen som har vært der (i Malaga) og kan fortelle hvordan det er der, tips til hva man kan gjøre, resturanter osv? Hva slags folk er det her?

Anonymkode: e5cec...72f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei,

jeg ville lagt dette under reise-forumet :) 

Når det er sagt, så har vi leilighet like utenfor Malaga, og det er bare å glede seg. Er ikke spesielt kjent akkurat i Mijas Costa-området, selv om jeg har vært der noen ganger, men ikke nok til å anbefale resauranter osv. Men skal du til Malaga, er det utrolig mye fint å se og gjøre- gamlebyen er et must.

I Mijas Costa er det mye barnefamilier for øvrig og mye briter, til dels også en skandinavere.

Legg dette inn i et annet forum, så får du bedre svar.

 

Anonymkode: 8b8d8...561

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi var i Mijas i høstferien. Utrolig mange blåhvite briter (med både blått hår og kropp....), vi så veldig lite barnefamilier enda det var i den norske høstferien.
Var ikke så mye på stranda der, faktisk, men reiste inn til Malaga, besøkte Marbella og tok en dagstur til Gibraltar, blant annet. Det var kjempekjekt å ha leiebil og komme seg rundt. Mye fint å se på i områdene rundt. 

Ble anbefalt et marked i Calle des Mijas på lørdag, det skulle visst være så utrolig bra. Viste seg å være en haug med "jallaboder" som solgte fake solbriller, "gamlisklær" og belter/sko av uvisst merke...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

On 14/03/2018 at 3:36 PM, AnonymBruker said:

Noen som har vært der (i Malaga) og kan fortelle hvordan det er der, tips til hva man kan gjøre, resturanter osv? Hva slags folk er det her?

Har bodd der de siste 8-9 årene omtrent. Selve Mijas Costa er ikke spesielt på noen som helst måte, men bygrensene kommer tett, så det er mange byer innen kort avstand der. Mijas Costa og Fuengirola overlapper nesten hverandre, men det er ikke de mest spennende byene å være turist i, med mindre sol, sommer og strand er tingen. Men eksempel på ting man kan gjøre er: gocart, bowling, kino, shopping, spise tapas og drikke vin eller sangria, badeland, borg/festning, seiling, fisking, bymuseum, seiling, vannsport, dyrepark, sjokoladefabrikk hvor man kan lage egen sjokolade, tyrefekterarena og -museum.

Men området og regionen ellers er helt fabelaktig, og rik på kultur og historie.

Anonymkode: def81...954

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...