Gå til innhold

Ferie 2019


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Sitter og funderer på ferie neste sommer.... Vi er en familie på 4, hvorav barna i 2019 er 15 og 10 år. Ønsker tips til hvor vi kan reise, og samtidig oppleve ting. Vi har vært i Spania og Tyrkia noen ganger, samt Danmark, Sverige. 

Noen tips til ferie med litt innhold? Eneste kravet mitt er at det er varmt der vi reiser, samt at flyreisen ikke er 14 timer... Det må også være gøy for begge barna, men ønsker også at de kan lære noe/få litt innblikk i andre kulturer. 

Takker for tilbakemelding :) 

Anonymkode: 82059...2fe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Paris kanskje.   Er vel brukbar temperatur  der. Ikke så lang flytur. Mye kunst og kultur pluss du har Disneyland Paris der. 

Så lett blanding  for alle.  

London er vel og et alternativ  med forskjellige  attraksjoner.  

Ellers så kan vel en gruppetur til en av disse nasjonalparkene I sør Afrika kanskje være noe.  Safari  er vel spennende for alle og her har man jo endel anderledes kultur og.

På 11 timer kommer du til Bankok.  Hua hin er bra om sommeren  og.  Flott utgangspunkt  for mange forskjellige utflukter. Alt fra storby som Bankok til flotte, nasjonalparker.  Pluss deilig bade temperatur da.  Og mye kultur hvis man er interessert.  Masse spennende historie og arkitektur pluss god mat.

Kan jo reise andre veien og komme seg over til Orlando.  Norwegian  flyr sine dreamliner direkte dit og. Mange flotte parker å besøke der. 

Eller hva med å bli med på royal caribien  sitt  store cruise  skip rundt I middelhavet I sommer.   De skipene er en reise I seg selv og blir man med på forskjellige  utflukter på land underveis  så er det mye flott å oppleve.   Sjekk Rccl sine sider men og Apollo og Ving pleier å arrangere disse cruispakkene  men fly og reise.  Går som regel fra Barcelona.  

Vil dere ha ekstra mye kultur så kan jeg anbefale star tur tema sin gruppetur   den store Kinareisen.   En fantastisk  tur. Vi hadde med oss 2 barn på samme alder I gruppa vår på den turen og de likte det veldig godt.  Kina er så kulturelt spennende å besøke. 

Der er godt og varmt om sommeren.  Det vet jeg . Vi var der juli måned det året.  Og det tar ca 9 timer fra København  til Beijing. 

 

Ellers så kan man jo booke seg inn på et familieanlegg på Rhodos, Kroatia eventuelt Albania og kombinere sol og bad med diverse  arrangerte utflukter. Kan få med seg mye da. 

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lei en båt i middelhavet. De leies ut på ukebasis fra lørdag til lørdag. Tyrkia, Hellas eller Kroatia. Seilbåt er billigst. Regn med ca 20.000 i leie + 10.000 om man leier med kaptein

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...