AnonymBruker Skrevet 21. februar 2018 #1 Del Skrevet 21. februar 2018 Har alltid store mengder med saft/kraft/fett i bunnen etter å ha stekt kylling i ovn. Hva kan denne brukes til? Anonymkode: 0e783...03d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ichiko Skrevet 21. februar 2018 #2 Del Skrevet 21. februar 2018 Den kan du bruke som en buljong. Saus til kyllingmiddagen, supper med det som måtte bli til overs av kjøttet. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2018 #3 Del Skrevet 21. februar 2018 Frys ned i isbitbrett, og bruk som buljong/kraft i sauser og supper. Anonymkode: f4fab...eaa 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 21. februar 2018 #4 Del Skrevet 21. februar 2018 1 minutt siden, Ichiko skrev: Den kan du bruke som en buljong. Saus til kyllingmiddagen, supper med det som måtte bli til overs av kjøttet. Nettopp. Du var kjappere enn meg. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2018 #5 Del Skrevet 21. februar 2018 Lage saus. Tilsett litt jevning, krydder, fløte eller hva du nå liker i saus og bruk den over ris/poteter/pasta. Anonymkode: 82ee9...aff 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ichiko Skrevet 21. februar 2018 #6 Del Skrevet 21. februar 2018 1 minutt siden, Jerry Lee said: Nettopp. Du var kjappere enn meg. Jeg er bare sulten! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 21. februar 2018 #7 Del Skrevet 21. februar 2018 Akkurat nå, Ichiko skrev: Jeg er bare sulten! Jeg, og. Og ble fysen på nygrillede kyllingvinger. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. februar 2018 #8 Del Skrevet 21. februar 2018 Noen som har opskrift på god suppe? Anonymkode: 0e783...03d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
applestories Skrevet 21. februar 2018 #9 Del Skrevet 21. februar 2018 5 timer siden, AnonymBruker skrev: Frys ned i isbitbrett, og bruk som buljong/kraft i sauser og supper. Anonymkode: f4fab...eaa Dette gjorde jeg med kalkun"saften" i julen, har to isbrett i fryseren. Har bare ikke helt funnet ut hva jeg skal bruke det i... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå