AnonymBruker Skrevet 20. februar 2018 #1 Del Skrevet 20. februar 2018 Jeg bor på hybel og har en liten fryser rett over kjøleskap. Lurer på om det faktisk går an å fryse ned kjøttvarer som kyllingfilet og fisk? For føler jo kanskje ikke den er så god som en vanlig fryser... tenkte plutselig på dette. Om maten jeg spiser kan bli dårlig! Anonymkode: 1b1cb...1ed Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2018 #2 Del Skrevet 20. februar 2018 Det spørs om det faktisk er en fryseboks, eller om det er en kjøleboks (som er kaldere enn kjøleskapet, men ikke kaldt nok til at du kan fryse ting). Du må se på temperaturen. Legg inn et termometer. Det skal være max -18 grader for at det skal fungere som en fryseboks. Anonymkode: 49797...0d4 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Muskath Skrevet 20. februar 2018 #3 Del Skrevet 20. februar 2018 Hvis det er en fryser som har egen dør burde det gå helt fint. Prøv bare å ikke fryse ned mye på en gang, da kan det ta lang tid. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2018 #4 Del Skrevet 20. februar 2018 Ja, det fungerer helt fint å fryse ting der, også kjøtt, fisk og sånt. Anonymkode: 40e79...d75 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2018 #5 Del Skrevet 20. februar 2018 11 timer siden, AnonymBruker skrev: Det spørs om det faktisk er en fryseboks, eller om det er en kjøleboks (som er kaldere enn kjøleskapet, men ikke kaldt nok til at du kan fryse ting). Du må se på temperaturen. Legg inn et termometer. Det skal være max -18 grader for at det skal fungere som en fryseboks. Anonymkode: 49797...0d4 Minimum minus 18 grader mener du vel. Anonymkode: 0444b...17d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2018 #6 Del Skrevet 20. februar 2018 Det funker ikke på min, det blir ikke gjennomfrosset Anonymkode: b764e...db0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2018 #7 Del Skrevet 20. februar 2018 2 minutter siden, AnonymBruker said: Minimum minus 18 grader mener du vel. Anonymkode: 0444b...17d Temperaturen kan ikke være høyere enn -18°C. Jeg stusset et øyeblikk jeg også, men svaret gir god mening. Anonymkode: 40e79...d75 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. februar 2018 #8 Del Skrevet 20. februar 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Temperaturen kan ikke være høyere enn -18°C. Jeg stusset et øyeblikk jeg også, men svaret gir god mening. Anonymkode: 40e79...d75 Ok Jeg er nok litt trøtt. Minus 18 grader eller kaldere. Jeg var redd for at noen kunne misforstå. Anonymkode: 0444b...17d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
stan Skrevet 20. februar 2018 #9 Del Skrevet 20. februar 2018 Temperaturen er viktig. Det går an også om temperaturen ikke er så lav, men holdbarheten blir ikke like god. Et tips til kjøttdeig og lignende, er å fryse det ned i passe porsjoner. Og klemme posene helt flate. Da går innfrysingen raskere. Det er enklere å stable og få plass. I tillegg går det kjemperaskt å tine. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå