AnonymBruker Skrevet 17. februar 2018 #1 Del Skrevet 17. februar 2018 Hvordan pleier dere å spise cottage cheese? Hva har dere på/til? Jeg synes ikke cottage cheese i seg selv smaker så mye. Har pleid å ha på steviadråper men vil helst kutte ned på sånt :-P jeg vet det finnes en masse tråder om dette, men jeg spør nå likevel, kanskje noen har nye forslag😊 Anonymkode: 42a6e...4de Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2018 #2 Del Skrevet 17. februar 2018 Har litt lett syltetøy på Anonymkode: a83ed...857 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2018 #3 Del Skrevet 17. februar 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Har litt lett syltetøy på Anonymkode: a83ed...857 Finnes det tungt syltetøy? Anonymkode: 6fb9b...314 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Muskath Skrevet 17. februar 2018 #4 Del Skrevet 17. februar 2018 Har litt karve i den og har den på brødskive. Nam Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2018 #5 Del Skrevet 17. februar 2018 Spiser alene fra boksen. Men kanel passer også. Anonymkode: 9b652...d1c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2018 #6 Del Skrevet 17. februar 2018 Plain fra boksen med teskje 👌🏻 Anonymkode: d5c82...633 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arabella Skrevet 17. februar 2018 #7 Del Skrevet 17. februar 2018 5 minutter siden, Muskath skrev: Har litt karve i den og har den på brødskive. Nam Fersk gressløk i osten er min favoritt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
emilie123 Skrevet 17. februar 2018 #8 Del Skrevet 17. februar 2018 Selv bruker jeg 200 g jordbær, 30 g havregryn og 200 g cottage cheese. Kjøper frosne jordbær og tiner dem før jeg blander alt sammen. Noen ganger bruker jeg blåbær istedenfor. Begge deler er kjempe godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Linn Cathrin Skrevet 17. februar 2018 #9 Del Skrevet 17. februar 2018 Bruker det ofte når jeg lager havrelapper! Ellers spiser jeg det med banan og kanel Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. februar 2018 #10 Del Skrevet 17. februar 2018 Jeg har blanda det med mandler og eplebiter. Anonymkode: 5eee6...0fa 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2018 #11 Del Skrevet 18. februar 2018 Tusen takk for svar! Ser noen putter krydder eller liknende på. Det hadde vært spennende å prøve noe annet enn søtt sammen med den for en gangs skyld! Noen som har flere tips? TS Anonymkode: 42a6e...4de Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2018 #12 Del Skrevet 18. februar 2018 3-4 spiseskjer oppå omeletten, siste minuttet av steketiden. Gjør den mer mettende. Anonymkode: dd156...ed4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LittDiva Skrevet 18. februar 2018 #13 Del Skrevet 18. februar 2018 Blandet med råkost. I salat. I omelett. Med pasta bolognese. Meksikansk tunfiskform. I tomatsuppe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pearl2.0 Skrevet 18. februar 2018 #14 Del Skrevet 18. februar 2018 Oppkuttet frukt eller yoghurt eller bær eller en blanding😊 har også brukt det på knekkebrød: cottage cheese, skinke, agurk/tomat og pepper😋😋😋😋 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lady Lovelylocks Skrevet 18. februar 2018 #15 Del Skrevet 18. februar 2018 Med syltetøy, oppå brødskive. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
applestories Skrevet 18. februar 2018 #16 Del Skrevet 18. februar 2018 Liker ikke konsistensen, og den er merkelig smakløs. Når jeg en sjelden gang kjøper det blander jeg derfor halvt om halvt med kesam med smak (helst lime!). Da smaker alt kesam og jeg merker ikke noe til den rare konsistensen. Kan ha granola eller bær på også, men det viktigste er kesamen (eller annen kvarg, yoghurt eller lignende - smaken er det viktigste). 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Era Vulgaris Skrevet 18. februar 2018 #17 Del Skrevet 18. februar 2018 Bruker den i smoothie/proteinshake, blander den med rød, sukkerfri saft, da blir det som riskrem, i grove muffins, i havrelapper/pannekaker. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2018 #18 Del Skrevet 18. februar 2018 Cottage cheese er uspiselig så fremt det ikke dynkes med massevis av syltetøy og selv da ser jeg ikke poenget med å dytte i meg den ekle klumpete greia. Anonymkode: d3485...bf8 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2018 #19 Del Skrevet 18. februar 2018 Mummi kjøttdeig. Anonymkode: 24702...01a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. februar 2018 #20 Del Skrevet 18. februar 2018 Med honning og blåbær, samt litt ulike frø og nøtter Anonymkode: 42ece...a1a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå