AnonymBruker Skrevet 20. januar 2018 #1 Del Skrevet 20. januar 2018 Hvor lenge varer en åpnet ribberull og en åpent sylterull? Har dem fra jul men tør ikke å spise dem da jeg redd det er gammelt? Hvordan vet man hvor lenge ting varer åpnet i kjøleskapet? Jeg har også åpnet en leverpostei boks. Hvor lenge kan åpnet pålegg ligge åpnet i kjøleskapet og hva slags pålegg? Anonymkode: 8e4a7...3a1 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. januar 2018 #2 Del Skrevet 22. januar 2018 Tror nok det varer ganske lenge. Du kan lukte på påleggene. Så lenge det ikke lukter surt, kan det vel strengt tatt spises? Selv er jeg ekstremt kresen på slikt. Etter få dager åpnet kjøttpålegg, går det oftest i søpla. Spekematpålegg holder seg veldig lenge. Tror de typene kjøtt du nevner, også varer lenge etter åpning. Leverpostei varer lenge i kjøleskap, tror jeg. Liker den best fersk selv. Jeg er nok ikke rette personen til å svare, siden jeg nok er mer skeptisk til slikt enn de fleste. Kanskje tråden din nå dyttes opp i alle fall, slik at du kan få andre svar! Anonymkode: 88554...d85 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
_popcorn_ Skrevet 22. januar 2018 #3 Del Skrevet 22. januar 2018 https://www.matprat.no/matnyttig/pa-kjokkenet-ditt/oppbevaring/oppbevaring-i-kjoleskap Åpnet pakke, ca 7 dager. Etter en ukes tid åpnet i kjøleskapet ville jeg iallefall begynt lukte/smake nøye før servering. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå