Gå til innhold

Dette med politikere som blir sykemeldt når de blir avslørt.


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Er en del på forumet som kritiserer politikere som blir sykemeldt under hardt mediekjør eller når grove ting blir avdekket i mediene. 

1) Det er legen som sykemelder. 

2) Det er helt naturlig at en som blir utsatt for et voldsomt mediepress, får ødelagt sin karriere, familieliv og tillit får det ekstremt tungt og at alt fokuset kommer på disse hendelsene. Trolig sliter de også med å få sove.   Det er ikke veldig spesielt at slike mennesker ikke klarer å utføre sine normale arbeidsoppgaver. Disse menneskene har  jobber som krever en viss konsentrasjon. Når de ikke kan ha denne konsentrasjonen så er det naturlig at de blir sykemeldt. 

Forstår mange ønsker at politikerne skal måtte svare for seg til media. Det mener jeg også. Men en sykemelding kan ikke ta hensyn til slikt. 

Anonymkode: 5488b...fdb

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Man kan forstå at politikerne blir uggne av det. Problemet er vel heller at de utnytter andre mennesker også sykmelder seg når folk faktisk reagerer på at de har oppført seg stygt. Litt som at en kollegabølle blir sykmeldt fordi offeret kjefter på han

Anonymkode: d2b0e...c53

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er vel ikke de som bør snakke høyest om respekt for sykelønnsordningen 😳

Anonymkode: 083ee...f95

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Problemet er jo at de ikke tåler å bli konfrontert med sine handlinger, og fikser seg sykemelding for å slippe å stå til ansvar. Giske f.eks er jo ikke uskyldig, men takler ikke at folk påpeker det han har gjort galt. Han burde helt ærlig manne seg opp og takle det han har stelt i stand, hadde han hatt folkeskikken på plass hadde det ikke blitt noe mediestyr. Som man sår, høster man er vel et passende ordtak i denne anledning. 

Anonymkode: f57f5...e38

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...