AnonymBruker Skrevet 11. desember 2017 #1 Del Skrevet 11. desember 2017 Kjøpte 500 g kveite i frysen på spar på tilbud... Har dere tips til hvordan tilberede? Anonymkode: 3eb80...0be Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2017 #2 Del Skrevet 11. desember 2017 Ovnsbakt? Bør fisken tine først? Anonymkode: 3eb80...0be Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2017 #3 Del Skrevet 11. desember 2017 Om du googler det, finner du tusenvis av oppskrifter... Anonymkode: 4de8e...a49 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2017 #4 Del Skrevet 11. desember 2017 Ja, men hva er godt og ikke... enkle oppskrifter og få ingredienser. Hvilke retter liker dere? Anonymkode: 3eb80...0be Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2017 #5 Del Skrevet 11. desember 2017 Aller først: Kveita bør tines før tilberedning. Fisk som blir tilberedt fra frossen tilstand har veldig lett for å bli tørr, synes jeg. Enkelt og veldig godt: Kokt eller ovnsbakt kveite med mandelpoteter og gulrøtter eller ovnsbakte rotgrønnsaker. Som saus bruker du eggesmør eller (nam) hjemmelaget hollandaise (eller den ferdiglagde på pose fra Rema som kan varmes i vannbad, den er overraskende god til ferdigsaus å være). Trekk kveita i lettsaltet vann med noen pepperkorn, laurbærblad og litt sitron. Ferdig når den flaker seg, tid avhenger av størrelsen på bitene. Anonymkode: b41bf...10c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. desember 2017 #6 Del Skrevet 11. desember 2017 Jeg dikta en oppskrift av det jeg hadde. La noen klatter smør i en ildfast form med babygulrøtter og oppskåret vårløk. Krydret de tinte kveitestykjene med salt og pepper og hadde over, stekte i ovnen, snudde etter 10 min. Rørte sammen litt rømme og fløte og hadde over..Lot stå til det tykner og fisken så grei ut. Serverte med kokte poteter. Ble faktisk godt. Har smakt bedre kveite da, dette var en billig en fra Fiskemannen. Sist hadde vi noen store, dyre og saftige lakseaktige kveitekoteletter... De bare dampet vi. Anonymkode: 3eb80...0be Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå