AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2017 #1 Del Skrevet 18. oktober 2017 Har laget kanelboller som jeg skal ha med på en 2 t tur i morgen. Detetter skal de fryses og spises om 2 uker. Ha de i pose til jeg kommer frem? Anonymkode: 68d9d...bc1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2017 #2 Del Skrevet 18. oktober 2017 Ja, i frysepose (helst) eller i brødpose. Anonymkode: b2de6...a35 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
gjesten12 Skrevet 18. oktober 2017 #3 Del Skrevet 18. oktober 2017 Ja 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2017 #4 Del Skrevet 18. oktober 2017 18 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ja, i frysepose (helst) eller i brødpose. Anonymkode: b2de6...a35 Men ikke fryses for å ta opp i morgen før den 2 t turen? Anonymkode: 68d9d...bc1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2017 #5 Del Skrevet 18. oktober 2017 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Men ikke fryses for å ta opp i morgen før den 2 t turen? Anonymkode: 68d9d...bc1 Nei, du trenger ikke å fryse de nå. Anonymkode: b2de6...a35 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 19. oktober 2017 #6 Del Skrevet 19. oktober 2017 Jeg ville ha fryst dem med en gang de var kalde, tatt dem opp for turen og pakket dem godt inn i avispapir for å holde på kkulden, og så rett i fryseboks igjen, Gjærbakst som har ligget ute over natta blir tørr(ere) og den blir ikke mindre tørr av å fryses. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2017 #7 Del Skrevet 19. oktober 2017 26 minutter siden, Brunhilde skrev: Jeg ville ha fryst dem med en gang de var kalde, tatt dem opp for turen og pakket dem godt inn i avispapir for å holde på kkulden, og så rett i fryseboks igjen, Gjærbakst som har ligget ute over natta blir tørr(ere) og den blir ikke mindre tørr av å fryses. Enig! Man kan også pakke et kjøleelement sammen med de frosne bollene for å forsinke tiningsprosessen ytterligere. Anonymkode: 10f5b...766 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå