Gå til innhold

Hvordan oppbevarer jeg kanellboller som jeg skal ha med meg men spises om et par uker?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Har laget kanelboller som jeg skal ha med på en 2 t tur i morgen. Detetter skal de fryses og spises om 2 uker. Ha de i pose til jeg kommer frem?

Anonymkode: 68d9d...bc1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

18 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Ja, i frysepose (helst) eller i brødpose.

Anonymkode: b2de6...a35

Men ikke fryses for å ta opp i morgen før den 2 t turen? 

Anonymkode: 68d9d...bc1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Men ikke fryses for å ta opp i morgen før den 2 t turen? 

Anonymkode: 68d9d...bc1

Nei, du trenger ikke å fryse de nå.

Anonymkode: b2de6...a35

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ville ha fryst dem med en gang de var kalde, tatt dem opp for turen og pakket dem godt inn i avispapir for å holde på kkulden, og så rett i fryseboks igjen,

Gjærbakst som har ligget ute over natta blir tørr(ere) og den blir ikke mindre tørr av å fryses.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

26 minutter siden, Brunhilde skrev:

Jeg ville ha fryst dem med en gang de var kalde, tatt dem opp for turen og pakket dem godt inn i avispapir for å holde på kkulden, og så rett i fryseboks igjen,

Gjærbakst som har ligget ute over natta blir tørr(ere) og den blir ikke mindre tørr av å fryses.

 

Enig!

Man kan også pakke et kjøleelement sammen med de frosne bollene for å forsinke tiningsprosessen ytterligere.

Anonymkode: 10f5b...766

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...