AnonymBruker Skrevet 26. september 2017 #1 Del Skrevet 26. september 2017 Hei! Vi skal gifte meg neste år, og skal ha koldtbord med ca 70 gjestar, fri bar. Det eg lurar på er korleis ein burde ordne drikkeservering i koldtbord? Skal alle stå i kø i baren, ha drikke(vin/øl) ståande framme på eit eige bord der alle kan forsyne seg, eller burde det vere folk som serverar drikke? Det vert både vaksne og barn under middagen. Tenkjer berre på at i koldtbord så sit som regel ikkje alle samtidig, så det vert kanskje vanskeleg med drikkeservering då? Anonymkode: a9e49...d71 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. september 2017 #2 Del Skrevet 26. september 2017 Ha drikke stående på bordene? Noe brus. vann, noen bokser øl, og vinkarafler med noen meter fra hverandre på bordet/bordene, slik at alle gjestene når. Også få de som er ansvarlige for å fylle på koldtbordet til å fylle på drikken på bordene når det trengs? Anonymkode: e2bd5...dc1 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. september 2017 #3 Del Skrevet 26. september 2017 Ha stående på bord. Bare tull med folk som serverer. Anonymkode: 3bc67...258 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. september 2017 #4 Del Skrevet 29. september 2017 Synes servering under middagen passer bra uansett jeg, og heller ha ølbokser og brus stående på bordene Anonymkode: 7e373...aa4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå