Gå til innhold

Anna den grusomme.


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg leste en artikkel om de få nynazistene vi har i Norge (og godt er det) om "Anna den grusomme". Der skriver VG om denne onde damen som er stolt av å bli kalt "Anna den grusomme" og at hun blir rørt av Fjotolfs tale etter at Fjotolf drepte 70 stk på Utøya. Hun har meldt seg inn i en eller annen klubb for å jobbe i mot muslimer og har tatt helt av. Der står hun og brøler ut til folk og folk kan nesten ikke velge selv en gang om de vil høre på henne eller ikke 

Er hun så lite reflektert at hun ikke skjønner at hun sårer folk med sine uttalelser mtp at hun er stolt av Fjotolf (altså Anders Behring Breivik) sin tale, og går det ann å bli mer ego og ond?

Hun er åpenbart høyreekstrem og stolt av det, men jeg antar at myndighetene holder slike onde og ikke minst stokk dumme mennesker som Anna den grusomme under lupen i tilfelle hun kan finne på å gjøre noe ala Breivik/Fjotolf.

Og hvorfor har ingen snakket henne i fra det hun holder på med? Og burde hun ikke heller blitt presentert om enten et alvorlig psykiatrisk tilfelle eller en ekstremt ond person enn "bare Anna den grusomme"?

Heldigvis så vet de fleste at hun er grusom men hvorfor stopper ikke noen ytringene hennes, eller er det bedre at folk får vite om sånne om henne i tilfelle hun kan være farlig? 

Anonymkode: cb173...b2f

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...