Gå til innhold

Er entrecôte det kjøttstykket som overlever best å gjennomstekes?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Er gravid og må derfor gjennomsteke biffen. Liker biffen best medium, men om man må gjennomsteke, er det entrecôte som er det beste valget? 

Anonymkode: 6d98f...44e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Er gravid og må derfor gjennomsteke biffen. Liker biffen best medium, men om man må gjennomsteke, er det entrecôte som er det beste valget? 

Anonymkode: 6d98f...44e

Jo mer fett, jo bedre :) Så det er et godt stykke sammenlignet med indrefilet.

Men jeg liker all biff gjennomstekt jeg, så lenge det er krydret rett.

OBS! Gjennomstekt betyr ikke nødvendigvis 200 grader tvers gjennom..

Anonymkode: a2644...dfe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruk termometer. Kjøttet er vel ganske grått/gjennomstekt på 70 grader. 

Mitt inntrykk er at det er mer kvaliteten på kjøttstykket som teller om det er mørt eller ei, hvilken stykningsdel har mindre å si. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...