AnonymBruker Skrevet 29. april 2017 #1 Del Skrevet 29. april 2017 Er gravid og må derfor gjennomsteke biffen. Liker biffen best medium, men om man må gjennomsteke, er det entrecôte som er det beste valget? Anonymkode: 6d98f...44e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. april 2017 #2 Del Skrevet 29. april 2017 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Er gravid og må derfor gjennomsteke biffen. Liker biffen best medium, men om man må gjennomsteke, er det entrecôte som er det beste valget? Anonymkode: 6d98f...44e Jo mer fett, jo bedre Så det er et godt stykke sammenlignet med indrefilet. Men jeg liker all biff gjennomstekt jeg, så lenge det er krydret rett. OBS! Gjennomstekt betyr ikke nødvendigvis 200 grader tvers gjennom.. Anonymkode: a2644...dfe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
debattanten Skrevet 29. april 2017 #3 Del Skrevet 29. april 2017 Bruk termometer. Kjøttet er vel ganske grått/gjennomstekt på 70 grader. Mitt inntrykk er at det er mer kvaliteten på kjøttstykket som teller om det er mørt eller ei, hvilken stykningsdel har mindre å si. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå