Gå til innhold

Hjemmebakte polarbrød


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Kan man bake dette av vanlig brød-deig?

Anonymkode: 482d8...29e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg bruker å lage "klappskaller" av brøddeig. De inneholder hvetemel, sammalt hvetemel, gjær, bittelitt sukker, salt, vann og olje, det samme som jeg har i brødene. Jeg trykker de flate, hever, lager hull med baksiden av en skje og steker på 220 grader i 10-15 min. Avkjøler på rist under et håndkle. De ser ut som, og kjennes ut som polarbrød, men om de kan kalles polarbrød er jeg ikke sikker på. Har ikke sjekket ut oppskrift på polarbrød. Men mine er svært populære. Og veldig gode. Så det er nok opp til deg selv hva du vil ha i dem. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...