Gå til innhold

Hvor mange dager i London?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Vi er en familie som planlegger tur til London i sommer. To voksne og to tenåringer. Hvor mange dager er nok? Det er shopping og severdigheter som gjelder.  Er en uke for lenge?

Andre tips til ting å gjøre?

Anonymkode: b1087...d13

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi var en uke med familien sist sommer (to voksne, to barn 5 og 7 år). En uke var perfekt og slett ikke for lenge. På grunn av at vi hadde så mange dager, trengte vi ikke å stresse rundt for å rekke å få med oss ting. Vi kunne ha dager innimellom der vi bare ruslet i solen i nærområdet til leiligheten vi leide, og spiste is, eller kjørte londonbuss på måfå for å se oss om hvis det regnet, eller en hel dag i Hyde Park der vi bare slappet av og leide padlebåt etc. Vi hadde mye tid til å slappe av, men fikk med oss ca EN stor severdighet per dag - f.eks. Natural History museum, båttur til Greenwich, London Zoo etc. Det var så vellykket på alle måter at vi planlegger en ny tur for en ukes tid. Det er mye vi ikke har rukket å se ennå - og størstebarnet er snart modent for å bli med meg på Harry Potter-verden. :-)

Anonymkode: a68e5...21e

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 uke i London er flott! For noen byer kan f.eks. en helg være nok, men London er så stort og det er mye å se og finne på. Skal man rekke over det viktigste, bli litt kjent og samtidig slippe å stresse, er 1 uke perfekt. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min første tur til London var på 5 dager :) Men da besøkte vi type 2-3 museum daglig og shopping på vei til restauranten 

Tror 7 dager er perfekt 

Anonymkode: 62389...210

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Shopping i London finner du overalt, men Regent's Street og Oxford Street er musts(som du sikkert vet!). Bond Street for litt dyrere shopping. Selfridges, Harrods og Harvey Nichols er svært dyre, men fine department stores jeg mener man bør se! Og særlig food hall'en på Harrods - det er en fryd for øyet. Westfield-kjøpesentrene i Stratford og White City(to ulike sentre, ett i øst, ett i vest, men samme kjede, litt utenfor sentrale London man lett kan komme til med t-bane) har billigere merker hvis det f.eks. regner eller dere vil ha butikkene samlet. De er veldig store! 

Ang. områder kan det også være gøy å se litt mer enn bare området rundt Oxford Circus.. Mange jeg kjenner oppholder seg veldig mye rundt her, og har ikke sett stort annet. Kan anbefale Chelsea og Kensington(to av de dyreste områdene i London, men det er veldig fint), Notting Hill er selvsagt et must(mange fine pastellfargede hus, samt Portobello Road Market på f.eks. en lørdag - mye folk, men gøy å ha sett), Shoreditch(hipster-område, mye graffiti-kunst, blitt veldig populært).

Anbefaler også lunsj eller middag på f.eks. Sushi Samba eller Duck and Waffle for nydelig utsikt over hele byen(obs, ikke billig for en hel familie, men utsikten gjør det verdt det, spør du meg).

London Eye er også kult å ha fått med seg. 

London er topp!

Anonymkode: a6c6c...6ad

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Overrasket

En uke bør vel være greit, da kan man også kline til med en dagstur dersom man blir lei, eller sette av tid til å dra til bydeler som Greenwich og Hampstead. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Du trenger i alle fall ikke å være redd for at 7 dager er for lenge, det er jo deilig å ikke bare stresse rundt for å rekke shopping + alle "må se tingene"   London er en stor by med mange bydeler som byr på mange kontraster.  Reis litt rundt, og ikke gå deg fast i Covent garden og området rundt Oxford street.

Anonymkode: 08f26...801

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi skal på vår femte tur til sommeren, og har vært 5 dager alle gangene. Syns det er greit, men en uke er nok enda bedre! Denne gangen skal vi bare være 4 dager. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bodde i London ett år. Er fremdeles innom en gang eller to i året, og opplever nye ting hver gang. Man trenger nok et helt liv for å oppleve London skikkelig 😊

Anonymkode: 74d7d...c17

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Man får aldri nok av London! ❤ Det er så mye å se og gjøre der, at 1 uke på langt nær er nok! Men det er en start!! 😉

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...