AnonymBruker Skrevet 23. mars 2017 #1 Del Skrevet 23. mars 2017 Regner med at det er flere veganere her inne så dette er er liten tråd for oss.Kansskje vi kan finne tips og inspirasjon fra andre. Så ja hva er dine must have i kjøkkenskapet og forsåvidt kjøleskap.Mine er : 1: Gulrøtter 2: Sopp 3: Løk 6 Koksmelk 7:Planteyoghurt 8:Plantemelk 9:Havregryn 10: Frukt 11 Tahini 12: Bjäst 13 : Tofu 14: Hakka tomater med urter 15:CousCous,ris og pasa 17: Kokosmelk 18: Krydder, krydder og atter krydder Anonymkode: f6ac9...ade Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2017 #2 Del Skrevet 23. mars 2017 Masse ulike krydder Olivenolje, rapsolje, kokosfett, eddik Frosne grønnsaker Bredt utvalg av bønner og linser Tomatpure, hakkede tomater, kokosmelk Ris Ellers kjøper jeg inn etter hva jeg har lyst på. Spiser ikke soya Anonymkode: 2faff...93f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2017 #3 Del Skrevet 23. mars 2017 Det jeg alltid har er: Oatly matfløte Oatly ikaffe Rismelk Havregryn Hirse Tørre linser Ris Krydder Brokkoli Spinat Tomat Agurk Paprika Kaffe Oboy Te Anonymkode: a7f1b...930 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FantasDick Skrevet 23. mars 2017 #4 Del Skrevet 23. mars 2017 - Frosne grønnsaker og frukt. - Havregryn, hirse, linfrø, solsikkefrø, chiafrø, mandler. - Plantemelk; havre, mandel, soya med sjokoladesmak. - Planteyoghurt. - Kikerter, kidneybønner, brune bønner, røde linser, grønne linser. - Couscous, fullkornris, soyabønnepasta. - Grønn pesto, oliven, soltørket tomat, peanøttsmør, nøttepålegg, tartex. - Tomat, rødløk, agurk, paprika, hvitløk, chili, lime, avokado. - Hermetiske tomater, kokosmelk, tomatpuré, chili paste, sambal oelek, soyasaus. - Krydder, masse krydder! - Kaffe og te, masse te! Ble litt lang liste, men forsøker alltid å ha dette i hus (tror jeg klarer det). Da kan jeg alltid lage noe til alle måltider! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. mars 2017 #5 Del Skrevet 23. mars 2017 20 minutter siden, FantasDick skrev: - Frosne grønnsaker og frukt. - Havregryn, hirse, linfrø, solsikkefrø, chiafrø, mandler. - Plantemelk; havre, mandel, soya med sjokoladesmak. - Planteyoghurt. - Kikerter, kidneybønner, brune bønner, røde linser, grønne linser. - Couscous, fullkornris, soyabønnepasta. - Grønn pesto, oliven, soltørket tomat, peanøttsmør, nøttepålegg, tartex. - Tomat, rødløk, agurk, paprika, hvitløk, chili, lime, avokado. - Hermetiske tomater, kokosmelk, tomatpuré, chili paste, sambal oelek, soyasaus. - Krydder, masse krydder! - Kaffe og te, masse te! Ble litt lang liste, men forsøker alltid å ha dette i hus (tror jeg klarer det). Da kan jeg alltid lage noe til alle måltider! Det er sånn jeg tenker osgå.Jeg ser jeg har mere mat i huset nå en når jeg ikke var veganer,men igjen så er jeg flinkere til å bruke dee ulike råvarene på utrolig mange flere og varierte områder Anonymkode: f6ac9...ade 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pusheen the cat Skrevet 26. mars 2017 #6 Del Skrevet 26. mars 2017 (endret) - Mandelmelk, soyamelk og kokosdrikk. - Bønner, linser, kikerter og grønne erter. - Squash, potet, løk og hvitløk, rødbeter, pinat. - Havregryn, chiafrø, linfrø, gresskarkjerner og diverse nøtter (cashew, mandel, valnøtter). - Plantebasert matfløte og creme fraiche. - Banan, eple, avocado, kiwi og diverse annen frukt. - Kokossmør, kokosolje, både virgin og den uten smak. - Masse utvalg i diverse krydder. - Silketofu og/eller vanlig tofu. - Fullkornsris og pasta Endret 26. mars 2017 av Pusheen the cat Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
exictence Skrevet 26. mars 2017 #7 Del Skrevet 26. mars 2017 Jeg er ikke veganer, men spiser en del vegansk. Stort sett av vegansk har jeg: Dadler Bananer Nøtter Linfrø og andre typer frø Rosiner Veganske sjokolader Gulrøtter Paprika Hvitløk Havre Ris Tomater Løk Amaranth Kakaonibs Bygg Spelt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Salikatten Skrevet 28. mars 2017 #8 Del Skrevet 28. mars 2017 Bananer Dadler Linser Kikerter Poteter/hvit og søtpoteter RIS til alle middagsmåtlider Bønner.kidney.brune.hvite alle bønner! Spinat til smoothie ALT av frukt og grønt jeg ønsker lage sauser med og ha til ris og wok Tomater paprika basillikum og hvitløk chili soyamelk til å lage tomatsuppe med hver uke! Masse erter og mais til ris Coconut amino eller bare aminosaus til ris Masse isbergsalt som wraps og hamburgerbrød Og masse masse mer av frukt og grønt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. april 2017 #9 Del Skrevet 21. april 2017 Fullkorn - brød, ris, couscous, pasta, mel, weetabix. Polenta. Og hvetemel. Krydder, en god del forskjellige krydder. Kidneybønner, kikerter. Tomater på boks. Frossent - brokkoli, asparges, blåbær, erter, wokblanding til late dager, veggiskjøtt til den sjeldne gangen jeg får lyst på. Banan, en annen frukt, soyamelk, gulrøtter. Soyasaus, salt, sitron på flaske, chilipasta, eddik, rapsolje, olivenolje, peanøttsmør. Poteter, annet av frukt, rotgrønnsaker, bladgrønnsaker osv., andre kondimenter, yogurt, tofu, andre typer mel osv. kjøpes inn etter behov. Har nesten alltid en eller flere av disse også, men de er ikke helt essensielle å alltid ha. Anonymkode: af9f7...e35 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. april 2017 #10 Del Skrevet 21. april 2017 Og linser, da! Røde, tørkede linser. Anonymkode: af9f7...e35 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. april 2017 #11 Del Skrevet 21. april 2017 Og nøtter, gjerne gresskarkjerner også. Problemet med veganisme er visst ikke at en er begrenset, heller at en har for mye forskjellig mat. Anonymkode: af9f7...e35 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest +LillePersille+ Skrevet 21. april 2017 #12 Del Skrevet 21. april 2017 Er ikke veganer men pleier å ha dette: Havregryn og mange forskjellige meltyper linfrø, gresskarkjerner, rosiner ++ muesliblanding nøtteblandinger hakkede tomater på boks frosne middagsgrønnsaker og wokgrønnsaker frosne smoothieblandinger som jeg kutter og porsjonerer selv ris grov pasta mandelmelk kokosmelk på boks, både tykk og light havreyoghurt blåbær (fin å blande med litt muesli og blåbærsyltetøy) salat, agurk, tomat, rød paprika, gulrøtter, poteter, en søtpotet, løk, kålrabi, selleristenger, sitron, ingefær, asparges og persillerot. Prøver også å ha en bunt friske urter liggende, som regel persille eller timian som passer til veldig mye. frøknekkebrød kokosolje, olivenolje, rapsolje, berits stekeolje peanøttsmør økologisk Har likt å ha "påmackan naturell" fra Oatly på brødskiven med urter og diverse på toppen men det pålegget har jeg ikke sett på lenge i noen butikker jeg har vært i, dårlige greier! Det smaker jo godt. Havreyoghurt er det mange butikker som også har sluttet med! Liker også å ha enten druer, ananas eller melon i kjøleskapet. Har en pose Oumph i frysen men er litt skeptisk så har ikke tatt mot til meg å prøvd den ut ennå. Det var alt jeg kom på for øyeblikket! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå