ordinarygirl

Vil du fortelle om opplevelsen av bruddet til foreldrene dine?

8 innlegg i emnet

Er det noen "samlivsbrudd-barn" her som vil fortelle sin opplevelse av foreldrenes brudd? Hvordan var livet med to hjem når du var barn? Hvordan ble det når mamma eller pappa fant seg en ny og fikk barn med den nye?

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg ble utrolig glad og lettet da foreldrene mine gikk fra hverandre. Hadde vært trykket stemning i huset i årevis og vi søsknene bare ventet på et brudd. Da det endelig kom ble vi glade og lettet.

Vi ble boende med mamma i huset og var hos pappa når vi ville. Pappa fikk etterhvert nye dame og flyttet til henne (ca.120 mil unna). Etter det så vi ham lite, men det gjorde ikke så mye. Har et greit forhold til ham i dag.

Anonymkode: 6f107...744

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk for svar, så bra at det endte godt for dere!:)

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg hadde det litt som ab over her; ble bare veldig lettet. Det var mye anspenthet, kjefting og smelling i dørene. Var så flaut å ha venninner på besøk og så hørte du plutselig en dør slås igjen i underetasjen. En gang fikk jeg også en sms av en dame fra området som takket meg for en koselig kveld. Mobilen min var registrert på pappas navn, har etter det bare ventet på at de skulle gå fra hverandre.. 

Da jeg var 16 slapp de "nyheten", og det var bare en lettelse alt sammen. Synes det er komisk hvor mye tid de brukte på å sørge for at jeg forstod at dette ikke var min feil. Det som var greit var at jeg fikk velge helt selv hvem jeg ville bo hos, og hvis jeg ville bo litt hos begge eller bare en. Jeg bodde da hos pappa mens søsteren min bodde hos mamma. Da jeg var 18 flyttet jeg ut. 

Ingen av dem har hatt noen kjæreste i ettertid. Eller: ingen har introdusert meg for noen ny flamme enda. I dag er jeg 24 og har et greit forhold til begge to. 

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Merket ikke så mye til at det var dårlig stemning hjemme, så ble faktisk litt overrasket da mine foreldre gjorde det slutt. Tok det vel egentlig ganske greit. Synes det var veldig kjedelig å måtte flytte fra venner og sånt, men det gikk seg til. Jeg var 9 og lillesøstera mi var 6 år. Bodde hos mamma fast og var hos pappa annenhver helg - han bodde 30 min fra oss med tog/buss. Etterhvert som vi ble eldre så styrte vi litt mer selv hvor vi ville være, og det endte ofte med at vi fant på andre ting de helgene vi skulle til pappa. Venner og andre ting ble kanskje litt mer viktig i perioder. 

Mamma fikk seg en ny mann etter et år kanskje. Vi ble ''bestevenner'' ganske kjapt, så det gikk veldig greit for min del. Jeg er veldig åpen av meg, så har/hadde ikke problemer med det. Var 10 år da, så det kunne gått begge veier forsåvidt. Var ikke spesielt fornøyd med å få lillebror (kan sikkert ha vært alderen, haha). Men dette endret seg da han ble født, og var veldig fornøyd da han kom hjem fra sykehuset. 
Pappa var singel i mange år før han fant seg en ny. De var sammen i 2 år ca.. Har fortsatt litt kontakt med henne siden vi fikk et veldig godt forhold da de var sammen. 

Anonymkode: c9270...65a

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Far kom hjem og fortalte om utroskap som hadde pågått i et halvt år. Pakket sakene sine og dro etter en uke. Var aldri snakk om noe mamma- og pappauke eller lignende. Mor og far hadde for øvrig vært gift i nærmere 30 år, så bruddet var svært vondt og konfliktfylt.

Var 15 år da. Ingen kontakt med far i dag.

Anonymkode: 3c737...0f3

0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Annonse

Skrevet (endret)

Jeg hadde veldig motstridende følelser da foreldrene mine skiltes. På en side var jeg sjeleglad og lettet for at Pappa kom ut av huset, men på den andre siden elsket jeg han jo og ville at de skulle være sammen.

Jeg husker at jeg fikk en klump i magen da Pappa fikk en ny kjæreste etter et par-tre år, selv om jeg ikke hadde samvær med han... Dypt dypt inne ønsket jeg at foreldrene mine skulle være lykkelige sammen, slik det egentlig er ment til å være.

Endret av Erterblomsten
0

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Min far banket min mor, men en dag fikk hun nok og kastet ham på dør.

En fantastisk mor.

2

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive