AnonymBruker Skrevet 22. februar 2017 #1 Del Skrevet 22. februar 2017 Det er vel ikke så alt for kjølig i disse minibarene.. Er det trygt å oppbevare mat der i to døgn eller bør jeg droppe det? Anonymkode: 35a18...13c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skruf Skrevet 22. februar 2017 #2 Del Skrevet 22. februar 2017 Jeg tror ikke det er kaldt nok til å oppbevare kjøtt i en minibar. Har selv brukt minibar som kjøleskap når barna var yngre og vi var på hotell, men da hadde jeg pålegg som smørost, og engangspakker med leverpostei og makrell i tomat (som ikke trenger å stå kjølig før de er åpnet). Hadde også oppskjært brød, polarbrød, juice og engangskniver/papptallerkener. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå