Aamu Skrevet 20. januar 2017 #1 Del Skrevet 20. januar 2017 Hvordan ser pizzaen din ut; hvilket fyll velger du? Og ikke minst.. Hvilket mel, og hvilken ost? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
gobbledigook Skrevet 20. januar 2017 #2 Del Skrevet 20. januar 2017 (endret) Glutenfri med pizzasaus, ost, tomat, mozzarella og pesto Går som regel tine revet ost Endret 20. januar 2017 av gobbledigook 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. januar 2017 #3 Del Skrevet 20. januar 2017 Peppes bunn. Fyll er alt ettersom hva jeg ønsker den dagen. Men oftest tacopizza (tacokjøtt, mais, gjerne ananas, løk og ost) eller skinke, ananas, tomatskiver og ost. Rivd norvegia Anonymkode: 1e212...abe 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. januar 2017 #4 Del Skrevet 20. januar 2017 5 minutter siden, Aamu skrev: Hvordan ser pizzaen din ut; hvilket fyll velger du? Og ikke minst.. Hvilket mel, og hvilken ost? Jeg har lagd en i dag! det ble kalkunbacon, to pakker saus og mozarella ost (pasta fillata) hvitløk, tomat og sopp. Lagde rømmedipp med hvitløk og urter. Kunne gjerne hatt chili men den ble god! Deigen har jeg litt sukker og salt i for at den skal heve fint. Pleier også å la den stå å heve litt med saus på før jeg setter den på. Da blir den luftig. Anonymkode: e7c3d...9e7 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Leo Skrevet 20. januar 2017 #5 Del Skrevet 20. januar 2017 (endret) På grunn av en skadet hånd er jeg dessverre henvist til ferdige pizzabunner for tiden. Peppes sin grove er den minst dårlige. Pizzasaus lager jeg selv av hermetiske tomater og grønnkål (Ja, du leste riktig! ) som krydres med hvitløk, friske urter og pepper før den får koke leeenge (Lager en stor porsjon og fryser ned). Øvrig topping er karbonadedeig av elg/rådyr, løk, paprika, sopp og oliven. Og så ost da selvfølgelig. Bruker gjerne rester og da blir det ofte en vellagret Edamer siden det er gubbens favorittost. Endret 20. januar 2017 av Leo 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Prague Skrevet 20. januar 2017 #6 Del Skrevet 20. januar 2017 Det kan være litt forskjellig det altså Enten en ferdig bunn fra Peppes f.eks, eller en hjemmelaget tynn bunn. Har prøvd meg på en sunn bunn også, med havregryn, og den ble heller ikke verst. Pleier å ha på pølser og skinke, eller hjemmelagde kjøttboller + løk, paprika, tomat, hvitløk og div. krydder. Norvegia og Jarlsberg på toppen som regel 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. januar 2017 #7 Del Skrevet 20. januar 2017 Ingen melbunn. Enten en tortilla eller bunn med ost som basis. Fyll: litt forskjellig. Ananas, løk, pepperoni, hvitløksmarinert scampi, kjøttdeig, kylling, skinke, bacon, mais Noen ganger med tomatsaus, andre ganger bare litt tomatpure på bunnen Ost på toppen: edamer Anonymkode: be09b...866 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Magnifiq Skrevet 20. januar 2017 #8 Del Skrevet 20. januar 2017 To favoritter: lager italiensk bunn. En med rød pesto, revet mozzarella, parmesan og spekeskinke. En med hjemmelaget tomatsaus, revet norvegia, blåmuggost i skiver og parmesan. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. januar 2017 #9 Del Skrevet 21. januar 2017 Lager bunn, bruker pizzamel om vi har Saus av hakket tomat,sjalottløk, tomatpuré, litt gulrot, hvitløk, koker lenge. Kommer til å se etter oppskrift med grønnkål etter å ha lest denne tråden. Topping: paprika, løk, fersk sopp, ananas, osten vi har i hus og så chorizo eller kjøttdeig. Traust pizza 😋 Anonymkode: be0f3...8b6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. januar 2017 #10 Del Skrevet 21. januar 2017 Lager bunn av pizzamel, olivenolje, salt og vann. Bruker creme fraiche istedetfor tomatsaus. Blander i masse krydder. Har som regel på masse ruccola, stekt kylling, hjemmelaget hvitløkspurre, også kanskje noe brokkoli eller blomkål. Topper med canlig revet hvitost, innimellom litt fersk mozarella om jeg skal slå på stortromma. Smaker fantastisk. Anonymkode: f147f...c60 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Leo Skrevet 21. januar 2017 #11 Del Skrevet 21. januar 2017 14 minutter siden, AnonymBruker skrev: Lager bunn, bruker pizzamel om vi har Saus av hakket tomat,sjalottløk, tomatpuré, litt gulrot, hvitløk, koker lenge. Kommer til å se etter oppskrift med grønnkål etter å ha lest denne tråden. Topping: paprika, løk, fersk sopp, ananas, osten vi har i hus og så chorizo eller kjøttdeig. Traust pizza 😋 Anonymkode: be0f3...8b6 Det med grønnkålen er ikke så vanskelig ;) Jeg har ikke funnet noen oppskrift og tilsetter bare 150 gram grønnkål pr. 2 - 3 bokser (1 boks = 400 gram) med hakkede tomater og kjører det glatt i en blender før koking. Bortsett fra det kan du bare bruke den oppskriften du allerede har. Jeg synes grønnkålen tilfører god smak samtidig som den gjør pizzasausen tykkere. Bare vær oppmerksom på at når du har kjørt tomater og grønnkål i blenderen så er fargen ganske ekkel. Den bedrer seg imidlertid betraktelig etter hvert som sausen koker. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Catalina Culès Skrevet 21. januar 2017 #12 Del Skrevet 21. januar 2017 Bunn, tomatsaus, karbonadedeig, løk, paprika, Sjampinjong og ost. Noen ganger bytter jeg ut sjampinjongen med Tortillachips Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. januar 2017 #13 Del Skrevet 21. januar 2017 4 minutter siden, Leo skrev: Det med grønnkålen er ikke så vanskelig ;) Jeg har ikke funnet noen oppskrift og tilsetter bare 150 gram grønnkål pr. 2 - 3 bokser (1 boks = 400 gram) med hakkede tomater og kjører det glatt i en blender før koking. Bortsett fra det kan du bare bruke den oppskriften du allerede har. Jeg synes grønnkålen tilfører god smak samtidig som den gjør pizzasausen tykkere. Bare vær oppmerksom på at når du har kjørt tomater og grønnkål i blenderen så er fargen ganske ekkel. Den bedrer seg imidlertid betraktelig etter hvert som sausen koker. Tusen takk Skal forsøkes Anonymkode: be0f3...8b6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hemoglobin Skrevet 21. januar 2017 #14 Del Skrevet 21. januar 2017 Det blir pitabrød med tomatpure, krydder, skinke, ost og ananas. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. januar 2017 #15 Del Skrevet 21. januar 2017 Enten en vanlig barndomspizza med tykk bunn, pizzasaus, kjøttdeig og ost, tine pizzaost. Eller så lager jeg mange små italienske bunner, da får ungene ha på det de vil ( kjøttdeig og ost) og jeg bruker stort sett marinert biffkjøtt, rødløk, paprika, finhakket chili og mozzarella. Anonymkode: 69d65...2bf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hedy Lamarr Skrevet 21. januar 2017 #16 Del Skrevet 21. januar 2017 Tynn bunn av Typo 00-mel. Sausen får koke minst et par timer, i den har jeg hermetiske tomater, løk, hvitløk, bittelitt honning, sellerisalt, oregano, soyasaus, pepper. Tilsetter ofte et eller to knuste hvitløkfedd helt til slutt også, for å få kraftig hvitløkssmak. Topping kan godt bare være så enkelt som masse svart oliven og rødløk, men bruker også f.eks kokt skinke, spekeskinke, små kjøttboller, sopp, paprika... alt etter hva vi har i kjøleskapet. Masse engelsk, moden cheddar må også til. Spises med ruccolasalat. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. januar 2017 #17 Del Skrevet 21. januar 2017 Mors oppskrift på bunn med vanlig hvetemel. Kjøttdeig og stekt løk i Idun pizzasaus på glass. Krydrer litt med oregano og paprika. Ferdig revet ost, den med rød etikett. Sånn den har vært de siste 20 årene. Jeg er ikke så eksperimentell av meg i pizzaveien Anonymkode: 9bc85...339 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. januar 2017 #18 Del Skrevet 21. januar 2017 3 minutter siden, Amawhatsnot skrev: Tynn bunn av Typo 00-mel. Sausen får koke minst et par timer, i den har jeg hermetiske tomater, løk, hvitløk, bittelitt honning, sellerisalt, oregano, soyasaus, pepper. Tilsetter ofte et eller to knuste hvitløkfedd helt til slutt også, for å få kraftig hvitløkssmak. Topping kan godt bare være så enkelt som masse svart oliven og rødløk, men bruker også f.eks kokt skinke, spekeskinke, små kjøttboller, sopp, paprika... alt etter hva vi har i kjøleskapet. Masse engelsk, moden cheddar må også til. Spises med ruccolasalat. Overdøver ikke cheddarsmaken de andre smakene? Strør du den på over hele? Eller litt i områder? Elsker cheddar men ser for men blir for dominerende på en hel pizza Anonymkode: f8919...bd1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
annebanane Skrevet 21. januar 2017 #19 Del Skrevet 21. januar 2017 Pizzabunn blir mamma sin oppskrift. En ganske vanlig lys bunn med en utrolig god skorpe. På en standard pizza er det nå for tiden dette her oppå: halkede tomater med basilikum, løk, paprika, kjøtt-/karbonadedeig, norvegia, chorizo, innimellom noe bacon, også litt sopp. Liker best pizzaen med en del kjøtt på, tydeligvis. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hedy Lamarr Skrevet 21. januar 2017 #20 Del Skrevet 21. januar 2017 (endret) 7 minutter siden, AnonymBruker skrev: Overdøver ikke cheddarsmaken de andre smakene? Strør du den på over hele? Eller litt i områder? Elsker cheddar men ser for men blir for dominerende på en hel pizza Anonymkode: f8919...bd1 Vel, jeg elsker også cheddar! Smaken blir mildere når osten smelter og brunes litt, synes jeg. I tillegg er det kraftig smak på tomatsausen jeg lager, og både den, oliven og rødløk kjennes sammen med cheddarsmaken, om du forstår. Legger for øvrig toppingen oppå osten, det gjør at den ikke "drukner". Bruker vel 200 gram ost på en pizza som dekker hele bakeplata. Endret 21. januar 2017 av Amawhatsnot Skrivefeil Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå