AnonymBruker Skrevet 16. januar 2017 #1 Del Skrevet 16. januar 2017 Husker lærerinna mi på barneskolen sa at "jeg elsket smør på brødskiva, men nå kan jeg jo ikke spise det mer for det er usunt, så nå bruker jeg alltid plantemargarin". Ting har jo endret seg siden den gang, når er smør "in" igjen å bruke, og det er ikke regnet som usunt lenger, i hvert fall ikke ift. margarin. Jeg bruker Bremykt, samboeren min sverger til Soft Flora, mens mine foreldre faktisk bruker Melange, altså vanlig Melange-margarin, bare at de har det i skapet i stedet for kjøleskapet så det skal være mykt. Mange varianter! Hva bruker du/dere? Anonymkode: 2f571...aa6 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Måbarefåsiat... Skrevet 16. januar 2017 #2 Del Skrevet 16. januar 2017 Hvilken type, ikke hvem type... Og bortsett fra det, så synes jeg margarin smaker dritt og jeg bruker smør eller bremykt. 17 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tannfortunge Skrevet 16. januar 2017 #3 Del Skrevet 16. januar 2017 Aldri margarin. Jeg vokste opp med en kostholdshysterisk mor som aldri noengang ga oss smør, rømme, helmelk, ekte majones eller fullfettprodukter. Det var himmelen å være hos mormor eller tante, som hadde ekte produkter. 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skruf Skrevet 16. januar 2017 #4 Del Skrevet 16. januar 2017 Bruker bremykt eller setersmør. Margarin bruker jeg ikke i det hele tatt, meierismør eller olje til steking og baking. Prøver å unngå lettprodukter. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest O.G. Skrevet 16. januar 2017 #5 Del Skrevet 16. januar 2017 Bremykt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Million Skrevet 16. januar 2017 #6 Del Skrevet 16. januar 2017 (endret) Jeg bruker ikke hverken smør eller margarin. Ikke sønnen min heller, så vi har ikke noe sånt i kjøleskapet. Unødvendig, synes jeg. Tror mange spiser det bare av gammel vane. Vi spiser faktisk ikke brød heller, vi spiser rug-knekkebrød. Endret 16. januar 2017 av Million Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2017 #7 Del Skrevet 16. januar 2017 Hvilken type, heter det Anonymkode: 164a4...176 16 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2017 #8 Del Skrevet 16. januar 2017 Evt hvilket smør Anonymkode: 164a4...176 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Saphyria Skrevet 16. januar 2017 #9 Del Skrevet 16. januar 2017 Setersmør, brelett eller soft flora. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tannfortunge Skrevet 16. januar 2017 #10 Del Skrevet 16. januar 2017 1 minutt siden, Million skrev: Jeg bruker ikke hverken smør eller margarin. Ikke sønnen min heller, så vi har ikke noe sånt i kjøleskapet. Unødvendig, synes jeg. Tror mange spiser det bare av gammel vane. Vi spiser faktisk ikke brød heller, vi spiser rug-knekkebrød. Bruker du ikke smør i matlaging heller? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2017 #11 Del Skrevet 16. januar 2017 4 minutter siden, Million skrev: Jeg bruker ikke hverken smør eller margarin. Ikke sønnen min heller, så vi har ikke noe sånt i kjøleskapet. Unødvendig, synes jeg. Tror mange spiser det bare av gammel vane. Vi spiser faktisk ikke brød heller, vi spiser rug-knekkebrød. Vi spiser både smør, brød og knekkebrød. Fordidet er GODT! Anonymkode: 287d8...654 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. januar 2017 #12 Del Skrevet 16. januar 2017 bremyk prøver mange forskjellige smørtyper til tider, gjerne den sunnere varianten. syns ekte smør smaker digg, men jeg tåler det dårlig. havner alltid tilbake på bremyk fordi det får frem smaken på alt annet så godt :D kan ikke skjønne de som bruker melange på brødskiva, det smaker høgg jo. Anonymkode: 638a1...052 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
korallrev Skrevet 16. januar 2017 #13 Del Skrevet 16. januar 2017 Synes (meieri)smør smaker stygt, så hvis jeg skal ha tørt pålegg på skiva eller noe der det er best å ha et lite lag under (som f.eks syltetøy) bruker jeg margarin, foretrekker soft flora. Som regel bruker jeg ikke noe, og hvis jeg bruker margarin er det smurt ekstremt tynt utover. Liker smør i matlaging da Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest O.G. Skrevet 16. januar 2017 #14 Del Skrevet 16. januar 2017 Burde det ikke være Hvilken type smør/margarin på brødskiva? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tannfortunge Skrevet 16. januar 2017 #15 Del Skrevet 16. januar 2017 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Vi spiser både smør, brød og knekkebrød. Fordidet er GODT! Anonymkode: 287d8...654 Ikke sant Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Angelheart2 Skrevet 16. januar 2017 #16 Del Skrevet 16. januar 2017 Bare Smør er smør..... Bruker kun Tine Smør på brødskiva. Dersom jeg er steder der de ikke har det klarer jeg meg heller uten. I matlaging bruker jeg melange i steking og smør til baking. Syns ikke noe om disse kvasi-produktene som Soft, Bremykt og lignende. Ikke er det margarin og ikke er det smør. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Million Skrevet 16. januar 2017 #17 Del Skrevet 16. januar 2017 8 minutter siden, tannfortunge skrev: Bruker du ikke smør i matlaging heller? I overskriften er spørsmålet ".....på brødskiva?" så det var det jeg svarte på. Smør i matlaging bruker jeg, f.eks. i sauser og slikt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tannfortunge Skrevet 16. januar 2017 #18 Del Skrevet 16. januar 2017 Akkurat nå, Million skrev: I overskriften er spørsmålet ".....på brødskiva?" så det var det jeg svarte på. Smør i matlaging bruker jeg, f.eks. i sauser og slikt. Ok, det var bare det at du skrev at du ikke hadde smør eller margarin i kjøleskapet. Jeg stusset bare Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Million Skrevet 16. januar 2017 #19 Del Skrevet 16. januar 2017 4 minutter siden, O.G. skrev: Burde det ikke være Hvilken type smør/margarin på brødskiva? Det er skremmende hvor mange som ikke greier å skrive den der riktig her inne på KG...! 10 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest O.G. Skrevet 16. januar 2017 #20 Del Skrevet 16. januar 2017 Akkurat nå, Million skrev: Det er skremmende hvor mange som ikke greier å skrive den der riktig her inne på KG...! Ja, det er jo helt sjukt når man må rette på voksne folk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå