AnonymBruker Skrevet 3. desember 2016 #1 Del Skrevet 3. desember 2016 Her er en super oppskrift, der en av de viktige tingene er at de formede sconesene får noen timer i fryseren før de settes i ovnen og stekes https://coop.no/extra/mat--trender/slik-lager-du-perfekte-scones-som-hotell-bristol/?utm_source=dagbladet&utm_campaign=extracm&utm_medium=content&utm_content=cpc1 Anonymkode: 91b55...fb1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-venter- Skrevet 4. desember 2016 #2 Del Skrevet 4. desember 2016 Jeg bruker den som står i Boller og burritos. Gjort på en halvtime da. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. desember 2016 #3 Del Skrevet 5. desember 2016 Hvorfor kaste bort tid på å putte dem i frysen? Å få flaky, sprø, smørmyke scones er jo ikke vanskelig. Det er rett og slett umulig å misse på scones. Anonymkode: 51124...65d 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå