Gå til innhold

Til dere som hadde lite bryllup eller planlegger det


Becks98

Anbefalte innlegg

Hvor mange hadde dere i bryllupet, eventulet festen etterpå. 
Vi ønsker ikke bryllup i kirken, siden vi ikke er troende, men samtidig ønsker vi ikke en "enkel" vielse på rådhuset. Derfor tenker vi humanistisk. 
Vi er relativt unge, og har ikke altfor mye penger, å tenker derfor å holde det lite, med de nærmeste. Men selv med bare nær familie + venner blir det jo over 20 stk.

Hvordan har dere planlagt det, i forhold til antall inviterte, økonomi, fest osv
Takk for svar :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi tenker ta det i utlandet et sted (jeg er fra Norge og han fra England, så noens familie og venner må uansett reise), og kun ha foreldre + hans søster, og rundt 10 nære venner. Så under 20 gjester.

Ideelt vil vi ha en seremoni ute, enten på en strand eller i en hage. Har ikke snakket så mye om middagen ennå, om vi prøver finne en restaurant hvor vi kan få en slags fest "deal", eller om vi leier et lite lokale hvor vi kan få mat bestilt fra et catering-byrå. Har sett litt på små slott i Skottland, som tilbyr seremoni ute i hagen, og så middag inne etterpå + fest utover kvelden. Tror det er det vi lener mot!

Og da kan alle selvsagt bli til festen, men regner med foreldrene våre drar litt tidligere, og så holder vi unge på utover kvelden. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...