Gjest Jacklost Skrevet 25. oktober 2016 #1 Del Skrevet 25. oktober 2016 http://www.side2.no/helse/--frokostblandinger-kan-gi-kt-risiko-for-kreft/3423275710.html Nå skal ikke jeg spise frokostblanding mer gitt... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2016 #2 Del Skrevet 25. oktober 2016 Og så er saken illustrert med slike søte Mummikopper da, gitt. Spiser endel knekkebrød og godt stekt potet selv, blir skremt hver gang jeg leser den typen artikler. I typ 10 minutt, og så glemmer jeg det inntil jeg ser neste sak og tenker at "hmm.. jeg burde vel kutte ned på akrylamidinntaket", meeen mañana mañana Anonymkode: 04c41...786 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2016 #3 Del Skrevet 26. oktober 2016 Fare ved å spise knekkebrød også? Åh, hva skal jeg da spise?? "Akrylamid dannes naturlig i matvarer under tilberedning ved temperaturer over 120 ºC, når man baker, steker eller griller, ifølgeMatportalen." står det i artikkelen som TS linket til, er ikke det i prinsippet all mat da? Om jeg baker brød / pizza / / juleribba/steka, ovnsbakt kylling / fisk etc..... #vegetarianerneste Men hvor varmt er det i gryta når jeg lager type chili con carne og andre sånne tomatgryter som står å koker i 30-45 min? Hvor varmt blir det på stekepanna mi når jeg steker fisk / kylling etc? Anonymkode: 0c006...68c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2016 #4 Del Skrevet 26. oktober 2016 https://actions.sumofus.org/a/eu-protect-our-food-safety Her kan du skrive under på en underskriftskampanje som vl regulere stoffet som er kreftfremkallende. Om det går gjennom kan vi kanskje gå tilbake til å spise frokostblandingene Anonymkode: a50f9...752 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Catalina Culès Skrevet 26. oktober 2016 #5 Del Skrevet 26. oktober 2016 (endret) Men hvorfor har de dette stoffet i maten, når det er så farlig ? Endret 26. oktober 2016 av Catalina Culès Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2016 #6 Del Skrevet 26. oktober 2016 "Akrylamid dannes naturlig i matvarer under tilberedning ved temperaturer over 120 ºC, når man baker, steker eller griller, ifølgeMatportalen" Er det ikke slik å forstå at det er naturlig, ikke at det er et tilsatt stoff? Anonymkode: 0c006...68c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2016 #7 Del Skrevet 26. oktober 2016 Får bli rawveganere hele gjengen. Anonymkode: 7deaa...3ac Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå