AnonymBruker Skrevet 30. september 2016 #1 Del Skrevet 30. september 2016 Hei! Jeg skal lage lapskaus med pinnekjøtt i dag. Kjøttet er fryst forresten. Hvordan skal jeg da gjøre det? Skal jeg bare slenge oppi pinnekjøttet eller burde det kokes først så jeg får tatt av kjøttet og så legge det sammen med alt det andre? Er jo ikke noe særlig og må begynne å skjære og pirke vekk bein osv på pinnekjøttet når lapskausen er ferdig.. Anonymkode: 249ce...1fd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fru Uperfekt Skrevet 30. september 2016 #2 Del Skrevet 30. september 2016 Lager jeg brennsnut med pinnekjøtt i så bare hiver jeg det oppi men dropper evt buljong/kraft siden kjøttet er så salt. Kjøttet, om du koker det en stund, vil slippe fra beina så det blir ikke mye plukking. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. september 2016 #3 Del Skrevet 30. september 2016 1 minutt siden, Fru Uperfekt skrev: Lager jeg brennsnut med pinnekjøtt i så bare hiver jeg det oppi men dropper evt buljong/kraft siden kjøttet er så salt. Kjøttet, om du koker det en stund, vil slippe fra beina så det blir ikke mye plukking. Okey, takk for svar Hvor lenge burde alt koke forresten? Anonymkode: 249ce...1fd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fru Uperfekt Skrevet 30. september 2016 #4 Del Skrevet 30. september 2016 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Okey, takk for svar Hvor lenge burde alt koke forresten? Anonymkode: 249ce...1fd Om jeg har pinnekjøtt i så lar jeg det koke i ett par tiner slik at kjøttet slipper helt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. september 2016 #5 Del Skrevet 30. september 2016 La alt oppi samtidig jeg :O Ender vell med grønnsaksmos :p.. Anonymkode: 249ce...1fd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Supersol Skrevet 30. september 2016 #6 Del Skrevet 30. september 2016 1 time siden, AnonymBruker skrev: Hei! Jeg skal lage lapskaus med pinnekjøtt i dag. Kjøttet er fryst forresten. Hvordan skal jeg da gjøre det? Skal jeg bare slenge oppi pinnekjøttet eller burde det kokes først så jeg får tatt av kjøttet og så legge det sammen med alt det andre? Er jo ikke noe særlig og må begynne å skjære og pirke vekk bein osv på pinnekjøttet når lapskausen er ferdig.. Anonymkode: 249ce...1fd Misunnelig..... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. september 2016 #7 Del Skrevet 30. september 2016 15 minutter siden, AnonymBruker skrev: La alt oppi samtidig jeg :O Ender vell med grønnsaksmos :p.. Anonymkode: 249ce...1fd Lapsmos mener du vel... Anonymkode: 70b3c...9b2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. september 2016 #8 Del Skrevet 30. september 2016 Haha lapsmos ja Smakte akkurat på det, og det var supersalt! Hjelp Anonymkode: 249ce...1fd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Trulsa Skrevet 30. september 2016 #9 Del Skrevet 30. september 2016 Pinnekjøtt må vannes ut over natta før bruk. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. september 2016 #10 Del Skrevet 30. september 2016 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Haha lapsmos ja Smakte akkurat på det, og det var supersalt! Hjelp Anonymkode: 249ce...1fd Du må vanne ut pinnekjøttet før du tilberederer det. Anonymkode: a01d1...28b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. oktober 2016 #11 Del Skrevet 1. oktober 2016 Må vanne det hvis det ikke var gryteklar. Anonymkode: 0a4d0...f11 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå