Gå til innhold

Dusjen vår faller fra hverandre, er det vi eller utleier som har ansvar for dette?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hei,

Vi bor i en veldig gammel og sliten leilighet, alt faller fra hverandre men nå svikter dusjen også. Dørene henger litt skjevt (men har dyttet de på plass, men faller av noen ganger haha) I tillegg så er batteriet for å regulere varmen ødelagt og er bare kaldt vann, blir bare litt lunkent på det meste - selv om den er snudd heeeeelt på det varmeste. Vi hadde utleier her for 2 dager siden og han sier at i kontrakten så står det at alt med rør er vårt ansvar, men dette gjelder jo ikke rørene, men selve dusjkabinettet. Så det jeg lurer på er om det er vårt ansvar å bytte det ut? Eller kan vi kreve det av utleier?

Anonymkode: 7f82b...c6c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg leier, og der var det feil med varmtvann i dusjen (ble egentlig kun varmt vann) utleier måtte selv fikse på egen regning, de hadde heldigvis for de sin lommebok garanti ennå. Her bruker vi husleie loven. Og der står det at leietaker er ansvarlig for vanlig ødeleggelser (altså det du selv ødelegger men ikke er slitasje). 

Anonymkode: 29f00...b6c

Lenke til kommentar
Del på andre sider

images.jpg

2 timer siden, AnonymBruker skrev:

 Dørene henger litt skjevt (men har dyttet de på plass, men faller av noen ganger haha) I tillegg så er batteriet for å regulere varmen ødelagt og er bare kaldt vann, blir bare litt lunkent på det meste - selv om den er snudd heeeeelt på det varmeste.

Anonymkode: 7f82b...c6c

Du har skylda

Anonymkode: a1be3...500

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet ikke hvem sitt ansvar det er. Men er dette naturlig slitasje og dere ikke har ødelagt den, så er det jo husvert. Om husvert nekter kan dere eventuelt kjøpe. Også ta med når dere flytter. Det er jo deres. Så lenge dere ikke har ødelagt det ved uforsiktighet eller med vilje 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...