Skoeske Skrevet 25. september 2016 #1 Del Skrevet 25. september 2016 Lagde fruktgrøt med svisker, dadler, rosiner etc forrige lørdag. Den har stått i kjøleskapet siden og lukter fortsatt godt, men usikker på om den bør spises. Noen som vet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. september 2016 #2 Del Skrevet 25. september 2016 Vel, om den verken lukter vondt eller smaker vondt eller har gjæret: spis i vei. Den eneste måten å bedømme om mat er bedervet er nemlig ved å smake/lukte. Dersom noen er gravid, har nedsatt imunforsvar eller du har barn under 6 år i huset: ikke la dem smake på grøten. For dem er risikoen høyere enn gevinsten, nemlig. For de blir syke av mat du ikke blir syk av. Anonymkode: 53ec8...456 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå