AnonymBruker Skrevet 24. september 2016 #1 Del Skrevet 24. september 2016 Det høres godt ut! http://www.adressa.no/nyheter/sortrondelag/2016/09/23/Slik-lykkes-du-med-f%C3%A5rik%C3%A5len-13484362.ece?cx_front_click=baseline_test&cx_front_click_place=3&cx_front_click_articles=2 Anonymkode: bc536...2a7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
chouette Skrevet 24. september 2016 #2 Del Skrevet 24. september 2016 Kan tenke meg det blir godt ja. Blir jo brukt i lammeskank, det er nydelig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. september 2016 #3 Del Skrevet 27. september 2016 Anonymkode: b5fdf...738 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. september 2016 #4 Del Skrevet 27. september 2016 34 minutter siden, AnonymBruker skrev: Anonymkode: b5fdf...738 Konstruktivt og voksent innlegg. Jeg tror fårikål kokt i øl blir kjempegodt! Jeg har ikke smakt det, men fikk servert en annen type kjøttgryte kokt med øl en gang, og det var nydelig. Perfekt varmende, kraftig høstmat! Anonymkode: 60521...af8 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nøste~ Skrevet 27. september 2016 #5 Del Skrevet 27. september 2016 Det skrives fårikål. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. september 2016 #6 Del Skrevet 27. september 2016 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Konstruktivt og voksent innlegg. Jeg tror fårikål kokt i øl blir kjempegodt! Jeg har ikke smakt det, men fikk servert en annen type kjøttgryte kokt med øl en gang, og det var nydelig. Perfekt varmende, kraftig høstmat! Anonymkode: 60521...af8 Har smakt det og det var IKKE godt. Bedre med vann Anonymkode: b5fdf...738 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 27. september 2016 #7 Del Skrevet 27. september 2016 😨 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 27. september 2016 #8 Del Skrevet 27. september 2016 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: Konstruktivt og voksent innlegg. Anonymkode: 60521...af8 Det sier alt!!! ☺ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. september 2016 #9 Del Skrevet 27. september 2016 Nei, men jeg har smakt koteletter marinert i øl. Ikke helt planlagt, siden øl boksen hadde veltet over i fatet de ustekte kotelettene lå, og vi tenkte det gikk bra, Selvom det hadde lugget en stund. Fant senere ut at dette er vanlig å gjøre ble ikke så verst heller. Anonymkode: 08a34...15f 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 27. september 2016 #10 Del Skrevet 27. september 2016 Et øyeblikk siden, AnonymBruker skrev: Nei, men jeg har smakt koteletter marinert i øl. Ikke helt planlagt, siden øl boksen hadde veltet over i fatet de ustekte kotelettene lå, og vi tenkte det gikk bra, Selvom det hadde lugget en stund. Fant senere ut at dette er vanlig å gjøre ble ikke så verst heller. Anonymkode: 08a34...15f Noe helt annet. ☺ Øl mørner kjøtt..fantastisk på grill. Men får-i-øl&kål?? Nei, nei, nei! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. september 2016 #11 Del Skrevet 29. september 2016 Folk er snare å si nei, nei til noe de ikke har prøvd. Øl i mat...da kjøtt er godt. Det gjør noe med smakene. Jeg tok vørterøl i fårikålen. Kjempegodt Anonymkode: 06d13...3bf 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
draug 75 Skrevet 29. september 2016 #12 Del Skrevet 29. september 2016 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Folk er snare å si nei, nei til noe de ikke har prøvd. Øl i mat...da kjøtt er godt. Det gjør noe med smakene. Jeg tok vørterøl i fårikålen. Kjempegodt Anonymkode: 06d13...3bf Ikke dumt å bruke vørterøl i mat, om man er usikker. Sparer fort noen hundrelapper på det. Jeg har sjøl brukt vørterøl i saus - vær oppmerksom på brusinga når du koker opp, bare. Vanlig pils tror jeg blir i tammeste laget, man må nok gå etter en litt tyngre, søtlig type øl. Men Nøgne Ø sin Imperial Sout tror jeg ikke er nødvendig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MissCroft Skrevet 1. oktober 2016 #13 Del Skrevet 1. oktober 2016 Jeg har aldri prøvd bomba sau med alkoholproblemer, men det høres faktisk godt ut, tror jeg må prøve det i løpet av denne sesongen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. oktober 2016 #14 Del Skrevet 1. oktober 2016 Jeg pleier å koke lammeskanker i Guiness og kraft. Veldig godt! For å hamle opp med kokt sau bør øket være kraftig. Anonymkode: 35516...b46 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå