Gå til innhold

Får i kål kokt i øl? Har du smakt det?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

34 minutter siden, AnonymBruker skrev:

:kvalm:

Anonymkode: b5fdf...738

Konstruktivt og voksent innlegg. :rolleyes:

Jeg tror fårikål kokt i øl blir kjempegodt! Jeg har ikke smakt det, men fikk servert en annen type kjøttgryte kokt med øl en gang, og det var nydelig. Perfekt varmende, kraftig høstmat! :spise:

Anonymkode: 60521...af8

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Konstruktivt og voksent innlegg. :rolleyes:

Jeg tror fårikål kokt i øl blir kjempegodt! Jeg har ikke smakt det, men fikk servert en annen type kjøttgryte kokt med øl en gang, og det var nydelig. Perfekt varmende, kraftig høstmat! :spise:

Anonymkode: 60521...af8

Har smakt det og det var IKKE godt. Bedre med vann

Anonymkode: b5fdf...738

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

6 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Konstruktivt og voksent innlegg. :rolleyes:

 

Anonymkode: 60521...af8

Det sier alt!!!  ☺

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, men jeg har smakt koteletter marinert i øl. Ikke helt planlagt, siden øl boksen hadde veltet over i fatet de ustekte kotelettene lå, og vi tenkte det gikk bra, Selvom det hadde lugget en stund. Fant senere ut at dette er vanlig å gjøre :P ble ikke så verst heller.

Anonymkode: 08a34...15f

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Et øyeblikk siden, AnonymBruker skrev:

Nei, men jeg har smakt koteletter marinert i øl. Ikke helt planlagt, siden øl boksen hadde veltet over i fatet de ustekte kotelettene lå, og vi tenkte det gikk bra, Selvom det hadde lugget en stund. Fant senere ut at dette er vanlig å gjøre :P ble ikke så verst heller.

Anonymkode: 08a34...15f

Noe helt annet. ☺

Øl mørner kjøtt..fantastisk på grill. 

Men får-i-øl&kål??

Nei, nei, nei! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Folk er snare å si nei, nei til noe de ikke har prøvd. 

Øl i mat...da kjøtt er godt. Det gjør noe med smakene. 

Jeg tok vørterøl i fårikålen.  Kjempegodt

Anonymkode: 06d13...3bf

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Folk er snare å si nei, nei til noe de ikke har prøvd. 

Øl i mat...da kjøtt er godt. Det gjør noe med smakene. 

Jeg tok vørterøl i fårikålen.  Kjempegodt

Anonymkode: 06d13...3bf

Ikke dumt å bruke vørterøl i mat, om man er usikker. Sparer fort noen hundrelapper på det. Jeg har sjøl brukt vørterøl i saus - vær oppmerksom på brusinga når du koker opp, bare.

Vanlig pils tror jeg blir i tammeste laget, man må nok gå etter en litt tyngre, søtlig type øl. Men Nøgne Ø sin Imperial Sout tror jeg ikke er nødvendig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har aldri prøvd bomba sau med alkoholproblemer, men det høres faktisk godt ut, tror jeg må prøve det i løpet av denne sesongen. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg pleier å koke lammeskanker i Guiness og kraft. Veldig godt! For å hamle opp med kokt sau bør øket være kraftig. 

Anonymkode: 35516...b46

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...