AnonymBruker Skrevet 21. september 2016 #1 Del Skrevet 21. september 2016 Hvilken ris bruker de til de rettene med fajitas og sånt? Synes risen er så god men vet ikke hva den heter. Jeg har bare sånn ekkel kleberis som nesten blir som grøt. Deres er ikke limete. Anonymkode: c3aea...c64 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 22. september 2016 #2 Del Skrevet 22. september 2016 Basmati-ris kanskje? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. september 2016 #3 Del Skrevet 22. september 2016 4 timer siden, AnonymBruker skrev: Hvilken ris bruker de til de rettene med fajitas og sånt? Synes risen er så god men vet ikke hva den heter. Jeg har bare sånn ekkel kleberis som nesten blir som grøt. Deres er ikke limete. Skyller du risen godt før du koker den? Anonymkode: e0842...fa9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Citpensacola Skrevet 25. september 2016 #4 Del Skrevet 25. september 2016 1: Skyll risen godt. 2: Overkok risen, og la den stå i kjøleskapet en hel dag. 3: Varm risen i mikrobølgeovnen. Vipps, så har du Egon-ris! 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå