Gå til innhold

Hvilken ris bruker de på Egon?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hvilken ris bruker de til de rettene med fajitas og sånt? Synes risen er så god men vet ikke hva den heter. Jeg har bare sånn ekkel kleberis som nesten blir som grøt. Deres er ikke limete.

Anonymkode: c3aea...c64

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

4 timer siden, AnonymBruker skrev:

Hvilken ris bruker de til de rettene med fajitas og sånt? Synes risen er så god men vet ikke hva den heter. Jeg har bare sånn ekkel kleberis som nesten blir som grøt. Deres er ikke limete.

 

Skyller du risen godt før du koker den?

Anonymkode: e0842...fa9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1: Skyll risen godt.

2: Overkok risen, og la den stå i kjøleskapet en hel dag.

3: Varm risen i mikrobølgeovnen.

Vipps, så har du Egon-ris! :)

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...