Nuttery Skrevet 29. august 2016 #1 Del Skrevet 29. august 2016 Fikk tips av ei venninne om å legge matpapir mellom f.eks koteletter når man fryser det. Da var det bare å "slå" pakka i benken, så løsnet alle fra hverandre og det var bare å ta ut en. Har nå stått og dælja i benken som bare det, men det sitter jo bom fast... Papiret mellom har jo blitt vått av kjøttet (tenkte ikke på dette da jeg sto og ordnet til), så alt er jo fryst til en stor klump... Ser ut som jeg må ta opp hele pakken og tine det for å få det fra hverandre.. Er jo alt for mye til meg. Tips? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
nordlending Skrevet 29. august 2016 #2 Del Skrevet 29. august 2016 Prøvd å lirke en kniv mellom? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. august 2016 #3 Del Skrevet 29. august 2016 Til neste gang: Bruk to lag matpapir. Da er det lettere å dytte dem fra hverandre med en kniv om de fryser sammen. Anonymkode: f1ec2...a5a 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. august 2016 #4 Del Skrevet 29. august 2016 Bakepapir. Anonymkode: 76f3c...813 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. august 2016 #5 Del Skrevet 29. august 2016 Bakepapir eller stekepapir. Enklest er ta en kniv mellom og brekke de fra hverandre. Eller bare pakk en og en inn i plastfolie eller pose. Anonymkode: 924d2...a4b 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. august 2016 #6 Del Skrevet 29. august 2016 Her pakker vi inn slike ting i brødposer/fryseposer Anonymkode: 34db8...057 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. august 2016 #7 Del Skrevet 29. august 2016 1 time siden, AnonymBruker skrev: Bakepapir eller stekepapir. Enklest er ta en kniv mellom og brekke de fra hverandre. Eller bare pakk en og en inn i plastfolie eller pose. Anonymkode: 924d2...a4b Hva er forskjellen? Kan ikke si jeg har sett begge deler samtidig i en butikk noen gang (kan faktisk ikke huske å ha sett noe som heter stekepapir i det hele tatt, bare hørt/sett det omtalt), og har bare gått ut ifra at det er forskjellige navn på samme ting. Anonymkode: 4add1...cd7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Outlander Skrevet 1. september 2016 #8 Del Skrevet 1. september 2016 (endret) Neste gang ligge du koteletter på et brett med bakepapir under, 1 og 1 , og sette i fryseren. Når alt er frøsne, legge de opp i en plastpose. Da fryser de ikke sammen. Endret 1. september 2016 av Outlander 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tvist Skrevet 1. september 2016 #9 Del Skrevet 1. september 2016 1 time siden, Outlander skrev: Neste gang ligge du koteletter på et brett med bakepapir under, 1 og 1 , og sette i fryseren. Når alt er frøsne, legge de opp i en plastpose. Da fryser de ikke sammen. Jeg hadde aldri fått et stekebrett i fryseren. Kanskje en tallerken, men det blir jo litt lite. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Whoops Skrevet 1. september 2016 #10 Del Skrevet 1. september 2016 Laget med matpapir/bakepapir må være dobbelt og være såpass sort at kjøttbitene ikke kommer i kontakt med hverandre. Pass på at kjøttet ikke blir presset sammen når det fryser, men bare ligger løst oppå hverandre. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå