Gå til innhold

Fem punkter som må gjennomføres hvis ikke Vesten skal kollapse


Z.Z

Anbefalte innlegg

Alle som har fulgt med på begivenhetene de siste årene har fått med seg at Vest-Europa er i elendig forfatning. Økonomisk skakkjørt, indre splittelser, kamp mellom kjønnene, terrorangrep, drap, mishandling, voldtekter, ingen integritet og total overgivelse til andre radikale religiøse krefter. Rett og slett en oppskrift til total katastrofe. Ingen dominerende sivilisasjoner har overlevd tidligere og hvorfor skal det være annerledes i vårt tilfelle?

Dette MÅ skje om vi skal overleve som sivilisasjon:

1) De vanvittige krigene i Midtøsten må ta slutt. De skal løse sine egen problemer hvor de er og problemene skal ikke overføres til Vesten. Gjør ingen feil, Norge er i krig, og har vært det i hvert fall siden 2001. Vi er på ingen måte en fredelig nasjon selv om pressen prøver å innbille dere noe annet. Afghanistan, Libya og Syria. Vi blander oss i andre nasjoners politikk og levemåte som har bidratt til at verden er farligere enn noensinne. Hvis de vil leve under Sharia, la dem, men vi skal ikke overføre problemet hit.

2) Innvandring fra den tredje verden skal være på et absolutt minimum og helst null. Vi har hatt innvandringsstopp siden 1975, men likevel har det ikke stoppet en rabiat asyl- og flyktningpolitikk. INGEN statsborgerskap skal gis til flyktninger og asylsøkere og de SKAL returneres. Det er på tide at Den afrikanske union og Midtøsten selv tar ansvar for sine egne folk, en problemstilling som praktisk talt aldri tas opp i den vestlige pressen.

3) Grep må tas i forhold til islam. Det kan ikke lenger tolereres at Saudi-Arabia og andre muslimske stater med massive pengebeløp sprer sin kultur og propaganda og fritt bygger tusenvis av moskeer og sender over sine imamer. Moskeer med en radikal tilknytning skal stenges, og INGEN flere moskeer skal bygges. Vi skal ikke gi etter for NOEN form for islamistiske ideer, selv om det kan virke fornuftig der og da. DET KOMMER IKKE PÅ TALE! Kjerneverdiene i islam er dominanse og erobring; det spiller ingen rolle hva du hører i pressen og fra andre såkalte moderate muslimer. Les selv i Koranen og finn sannheten. Mohammed var en erobrer og mishandler i stor skala. Dette er ikke et forbilde som rasjonelle mennesker ser opp til. Da er faktisk den diametrale motsetningen Jesus et mye bedre eksempel med sin ikkevoldelige framferd. Men la det være helt klart, vi kan ikke vende det andre kinn til i dette tilfellet hvis vi skal overleve som sivilisasjon.

4) Våpensalg til Midtøsten MÅ STOPPE. Vi skal ikke på noen måte gi våpen til noen parter i Midtøsten. Dessverre er det enorme politiske og økonomiske krefter som vil det annerledes, og i dag virker folket fullstendig handlingslammet av propaganda og likegyldighet. På 60-70 tallet gikk folk ut i gatene i millionvis for å demonstrere mot den illegitime krigen i Vietnam. I dag virker det som folk generelt er født for godt opp, og alt for få gidder å tenke på de store sammenhengene, noe som er symptomatisk for en døende sivilisasjon.

5) Feminismen må ta et skritt tilbake og ta en kraftig selvransakelse. Det er mye å si om dette temaet, men som et veldig godt illustrerende eksempel var Jonas Gahr Støre og Mona Sahlin på Skavlan sammen med forfatteren John Gray som står bak bestselgeren "Men Are from Mars, Women Are from Venus". Det var en skremmende opplevelse der Gray uttalte sine rasjonelle synspunkter om forskjellene mellom kjønnene, men som Støhre og Sahlin bestemt avviste. I følge Støre og Sahlin er vi likekjønnet og det er ingen forskjeller! Er det mulig å være så ute på viddene?

Dette er elitens generelle problem. De vet "best" og skal bestemme over alle andre ved hjelp av en fullstendig underlagt mainstream presse. De driter i vanlige folks meninger og ve og vel, og om de ikke får det som de vil skriker de ut som småunger uten noen rasjonelle argumenter. Hvis vi ikke står opp mot galskapen er kampen tapt!

  • Liker 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Ferie

Spørsmål til trådstarter:

1. Hvilken retning hører du til politisk? 

2. Hvilken politikere i dagens Norge eller Europa eller USA hvis Hillary Clinton vinner valget, tror du vil gjennomføre slike vedtak 😁? 

 

PS. Jeg setter pris på folk som tenker annerledes 😊.  Selv om jeg ikke er enig. 

Innlegget er endret iht ryddemelding. Mynona, mod. 

Endret av Mynona
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lott mer kildekritikk g litt mindre aggresjon, så vil nok verden fortone seg betydelig hyggeligere.

Anonymkode: cb4e7...607

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan ikke skjønne hvordan dette blir tolket som en parodi/troll, og som vanlig er det ingen fornuftige motargumener å spore. La meg gjøre dette klokkeklart; dette er sannheten, uavhegig av venste- eller høyresiden og er noe jeg mener er for det beste for dere og alle norske etterkommere, både av det kvinnelige og mannlige kjønn. Vil dere noe annet, kan ikke jeg gjøre noe mer med det.

Lykke til!

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var enig i mye til du skulle dra kjønn og feminisme inn i det? Blir som å lage en liste á la:

1. Dødsfall må ta slutt.

2. Voldtekt må ta slutt.

3. Jeg skulle gjerne hatt en neve Sørlandschips

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Folk som sitter bak en skjerm tror ofte de har svar på alt.

Anonymkode: 7b6d1...f24

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Z.Z skrev:

Kan ikke skjønne hvordan dette blir tolket som en parodi/troll, og som vanlig er det ingen fornuftige motargumener å spore. La meg gjøre dette klokkeklart; dette er sannheten, uavhegig av venste- eller høyresiden og er noe jeg mener er for det beste for dere og alle norske etterkommere, både av det kvinnelige og mannlige kjønn. Vil dere noe annet, kan ikke jeg gjøre noe mer med det.

Lykke til!

Det er ikke alltid så lett å finne for fornuftige motargumenter når påstandene er så virkelighetsfjerne. Det er vel ingen som gidder den store og omfattende prosessen med å begynne å forklare deg hvordan ting henger sammen utenfor den boblen du har bestemt deg for å være i.

Anonymkode: cb4e7...607

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Til alle som bekymrer seg om innvandring og tap av kulturarven vår og slikt; Ikke bekymre dere. Sivilisasjonen kommer til å gå under lenge før Islam tar over. Det beste vi som enkeltmennesker kan gjøre er å lære oss å dyrke vår egen mat igjen, og lære oss å bruke naturen på en måte som ikke ødelegger den. Overforbruk, forurensing, klimagasser i atmosfæren, globale klimaforandringer som forsuret hav, døende korallrev, sterkere stormer, varmere hav, flere meter med økt havnivå, økende konflikter basert på mangel av vann og mat, overbefolkning, tørke og utbredde ørkener, overfiske til den grad at det ikke er noe igjen, industrielt gårdsbruk, monocrops, utryddelse av 200 arter daglig og generell nedgang av biomangfold, avskoging og økt branner i regnskogen grunnet tørrere vær.....er noen få av tingene som er feil med verden...og som kommer til å føre til en kollaps av menneskets sivilisasjon lenge før Islam tar over verden.
https://mic.com/articles/85541/nasa-study-concludes-when-civilization-will-end-and-it-s-not-looking-good-for-us#.CUy1cqSDD

 så sånn sett så er det ikke vits å stresse sånn med noen få flyktninger(som også er et direkte resultat av klimaforandringer i Midtøsten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kritikk av argumenter baserer seg på hva TS har sagt, hvilken politisk retting eller hvordan han ser ut er irrelevant. Om ts ser ut som en pottet eller Brad Pitt har ingen ting å si, om han er nasjonalist eller kommunist har ingen ting å si. Argumentene hanes er det som er viktig.

 

Hvorfor det er viktig å debattere dårlige og gode ider

Etter som jeg har hvert moderator selv på en del paneler før i tiden, før galskapreglene om hat-tale lovene og omtrent politisk sensur i kommentar feltene i Norge. Dårlige ider dør ikke av seg selv, de dør når de blir utlyst for hva det er. Se på islam, islam har enorme strukturelle problemer som har ført til at kritikk av seg selv er umulig, siden det er umulig å forandre reglene som muslimer må følge så lever mesteparten av befolkingene i landene i fattigdom og diktator regimer og helt umulig å ikke få en religiøs utdannelse hvis man har mulighet til å utdanne seg. Derfor er makt eliten fra ME utdanner i primært i vesten, og samtlige land i ME har ikke universiteter (teologiske uni er ikke det samme). De som kaler seg selv får venstre i Norge har flust av dårlige ider der de får massive plattformer dagbladet, vg og nrk, men det er helt umulig å kritisere dem. Når noen faktisk blir kritisert, får man rasisme stempel, islamofob, kvinnehater helt noe fester seg. Venstre siden i Norge demoniserer motstanderen, går etter person enn argumentet. Media er fylt opp av unge folk rett fra universitetene som har et bizart verdenbilde som reflekterer i avisene de jobber.        

Bare se på dette forumet, de har regler som må tolkes med egen preferanser for moderatorene. Ingen kan opprettholde sånne regler nøytralt, siden de er så vage.                                

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...