Gå til innhold

Koldtbord


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Dette har sikkert blitt spurt om hundre ganger før, men jeg gidder ikke å lete meg gjennom havet av emner.

Vi skal ha sommerfest nå i sommer, vi blir (per nå) 39 stk til sammen, og vi lurte på å servere koldtbord. Hvor mye trenger vi av hver ting? Kan alt lages dagen før? Og, vil det bli dyrt?

Tusen takk på forhånd til de som tar seg tid til å svare! :)

Anonymkode: bf7dc...089

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Skal også ha en velkomstdrink, tenkte denne - noen som har prøvd den? Tenkte i såfall å slenge oppi litt forskjellig frukt, skal ha det i en glassbeholder med tappekran(fra Nille).

Anonymkode: bf7dc...089

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Be et cateringselskap om er tilbud/eksempel/prisoverslag, og lag det de foreslår selv. 

Anonymkode: 04aaa...bf9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det føler jeg vil bli veldig frekt å gjøre..

Anonymkode: bf7dc...089

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg vet ikke hvor mye av hver ting, men jeg kan komme med forslag :):

*Bær og frukt. Gjerne jordbær/bringebær og melon

*Grillspyd

*Salat, gjerne to forskjellige

*Pai

*Lefseruller

*Spekemat

*Potetsalat

*Noe sjømat. F.eks reker med tilbehør (loff, majones, sitron)

Salatene, lefserullene, spekemat, bær/frukt er enkelt å lage til på forhånd. Legg alt på fat med plast over og oppbevar i kjøleskap. Synes det er ok å ikke ha for mange varmretter når det er mange. Rettene blir fort kald når en må stå i kø for å forsyne seg. Også er det greit å slippe å stå på kjøkkenet hele dagen og passe på ovnen. 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har notert fra et tidligere innlegg fra en som hadde levert koldtbord som "proff":

4-6 typer kjøtt, f.eks. skinke, roastbiff, spekeskinke, kjøttboller, kalkunfilet osv.

ca. 25 g/person

Eggerøre: 1 egg pr. person, gjerne litt mere

Potetsalat: 50 g/person

Røkelaks el.l. 35 g/person

Andre salater (Waldorf, italiensk, tunfisk el.l) 25 g/person

En stor bolle vanlig grønn salat

Kylling 1/4 pr pers

Varmrett, f.eks. gryterett regnes 50 g/person

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den Sunday, May 22, 2016 at 17.07, AnonymBruker skrev:

Det føler jeg vil bli veldig frekt å gjøre..

Anonymkode: bf7dc...089

Enig! Uærlig også. Men du kan Google koldtbord og menyer og finne forslag fra privatpersoner og menyer fra cateringselskap.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...