AnonymBruker Skrevet 20. mai 2016 #1 Del Skrevet 20. mai 2016 Dette har sikkert blitt spurt om hundre ganger før, men jeg gidder ikke å lete meg gjennom havet av emner. Vi skal ha sommerfest nå i sommer, vi blir (per nå) 39 stk til sammen, og vi lurte på å servere koldtbord. Hvor mye trenger vi av hver ting? Kan alt lages dagen før? Og, vil det bli dyrt? Tusen takk på forhånd til de som tar seg tid til å svare! Anonymkode: bf7dc...089 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. mai 2016 #2 Del Skrevet 20. mai 2016 Skal også ha en velkomstdrink, tenkte denne - noen som har prøvd den? Tenkte i såfall å slenge oppi litt forskjellig frukt, skal ha det i en glassbeholder med tappekran(fra Nille). Anonymkode: bf7dc...089 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. mai 2016 #3 Del Skrevet 20. mai 2016 Ingen? Anonymkode: bf7dc...089 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2016 #4 Del Skrevet 21. mai 2016 *bump*Anonymkode: bf7dc...089 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2016 #5 Del Skrevet 21. mai 2016 Be et cateringselskap om er tilbud/eksempel/prisoverslag, og lag det de foreslår selv. Anonymkode: 04aaa...bf9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2016 #6 Del Skrevet 22. mai 2016 Det føler jeg vil bli veldig frekt å gjøre.. Anonymkode: bf7dc...089 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
happiest Skrevet 22. mai 2016 #7 Del Skrevet 22. mai 2016 Jeg vet ikke hvor mye av hver ting, men jeg kan komme med forslag : *Bær og frukt. Gjerne jordbær/bringebær og melon *Grillspyd *Salat, gjerne to forskjellige *Pai *Lefseruller *Spekemat *Potetsalat *Noe sjømat. F.eks reker med tilbehør (loff, majones, sitron) Salatene, lefserullene, spekemat, bær/frukt er enkelt å lage til på forhånd. Legg alt på fat med plast over og oppbevar i kjøleskap. Synes det er ok å ikke ha for mange varmretter når det er mange. Rettene blir fort kald når en må stå i kø for å forsyne seg. Også er det greit å slippe å stå på kjøkkenet hele dagen og passe på ovnen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
petterm Skrevet 22. mai 2016 #8 Del Skrevet 22. mai 2016 Har notert fra et tidligere innlegg fra en som hadde levert koldtbord som "proff": 4-6 typer kjøtt, f.eks. skinke, roastbiff, spekeskinke, kjøttboller, kalkunfilet osv. ca. 25 g/person Eggerøre: 1 egg pr. person, gjerne litt mere Potetsalat: 50 g/person Røkelaks el.l. 35 g/person Andre salater (Waldorf, italiensk, tunfisk el.l) 25 g/person En stor bolle vanlig grønn salat Kylling 1/4 pr pers Varmrett, f.eks. gryterett regnes 50 g/person 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Biloba Skrevet 28. mai 2016 #9 Del Skrevet 28. mai 2016 Den Sunday, May 22, 2016 at 17.07, AnonymBruker skrev: Det føler jeg vil bli veldig frekt å gjøre.. Anonymkode: bf7dc...089 Enig! Uærlig også. Men du kan Google koldtbord og menyer og finne forslag fra privatpersoner og menyer fra cateringselskap. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå