Gå til innhold

Hva avgjør om noen blir store skuespillere?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Poster tråden her da jeg mener den ikke vil høre hjemme på rampelys. Tema er hva som avgjør hvorvidt noen blir store skuespillere eller ikke. Og hva som avgjør at de blir A, B, C, D og E kjendiser.

Feks Game Of Thrones skuespillere. A kjendis der må være feks Jerome Flynn, til tross for liten rolle, men han dukker også opp i Ripper Street og har vist seg å være en utrolig bra skuespiller. Han fikk sjansen i godt voksen alder også. En annen må være Maisie Williams, ung, pen og i rollen som Arya. Uten tvil en skuespiller vi vil se mye til i A status. En annen utvilsom A kjendis er Peter Dinklage. En liten mann, men en stor skuespiller med mange bra roller bak seg. Bla Station Agent.

Av E kjendiser kan Miltos Yerolemou i rollen som Syrio Forel trekkes fram. Og mannen har mange små ubetydelige roller i noen filmer, hvor han knapt legges merke til. Han blir neppe noe større navn i filmverden eller får noe høyere status. 

Det er flere E kjendiser men jeg husker dessverre ikke navnene.

Hva er det som avgjør hvor disse befinner seg på rangstigen, og vil mange som sistnevnte aldri oppnå noe mer til tross for talentet de har/ikke har?

Hvis man ser på utseende, status, talent, hvor mange A kjendiser har jobbet for statusen, har talentet, og hvor mange E kjendiser har det samme men vil aldri nå opp? Eller er de E kjendiser pga personlighet eller andre mulige uvaner, eller også muligens aldri får større roller fordi de har alkoholproblem eller andre sider som ikke blir akseptert? Som at de bare henger med småjenter og fremstår som tapere eller useriøse?

Der hvor Jerome Flynn fremstår som seriøs skuespiller, og miljøvernaktivist, fremstår feks Miltos Jerolemou som en tulling som snakker mye men gjør lite. At han har en liten birolle i Star Wars hjelper ikke mye når mannen følger både porno, rumpe kontoer og smårips på sosiale medier. Ja, det er utrolig hva man finner ved å sjekke hva de følger. Han som mange andre mannlige E kjendiser.

Har dette betydning for skuespilleryrket og hvilke roller som blir tilbydd? 

 

 

En useriøs betraktning.

Fyr løs!

Anonymkode: d65b9...c4d

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Alt handler om hvor god man er til å markedsføre seg selv. Er man veldig attraktiv, så bør man vise seg som en sexy eller sjarmerende person.

Om man har andre attributter å vise til, så bør man vise de godt.

Anonymkode: d27ed...8a9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Man må være dyktig faglig OG kunne markedsføre seg selv Og være på rett sted til rett tid OG ha betydelig flaks.

Det er mange store talenter som aldri kommer noen vei.

Anonymkode: 327f6...50a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...